Maske za ustnice so naš novi beauty ljubljenček

Moje ustnice pozimi izjemno trpijo. Zunaj nizke temperature in brije leden veter in znotraj suh, ogrevan zrak…. mislim, da ne rabim posebej poudariti, da so moje ustnice, kljub uporabi balzama, rdeče. Ampak, tukaj je rešitev: maska!

Maska izjemno neguje našo kožo in v tem primeru ustnice. S svojo bogato formulo, z visokimi odmerki samih pozitivnih sestavin, ki se hkrati relativno dolgo časa vpijajo, kožo globinsko navlažijo, nahranijo in gladijo gubice.

Kako maska deluje na ustnicah

V poslovalnicah je na voljo pestra ponudba različnih mask za ustnice. Nekateri so narejeni iz silikona, drugi iz klasične celuloze ali bombaža. Po izgledu in materialu se maske precej razlikujejo, so si pa zato toliko bolj podobne pri sestavinah. Pogosto vsebujejo kolagen, hialuronsko kislino in / ali vitamine. Te sestavine hranijo in zdravijo majhne razpoke na ustnicah in hkrati zagotavljajo ekstremno hidracijo.

Da lahko sestavine maske dobro in predvsem globoko prodrejo v ustnice, moramo te pred tretmajem dobro očistiti in po možnosti uporabiti še piling. Nato nanesem masko in jo pustimo delovati. Ko masko odstranite, ustnic ne spirajte, počakajte, da se preostanek tekočine vpije v kožo. Nato uporabite nežno nego za ustnice in na ta način zaključite program razvajanja ustnic.

🙈👀👄

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on