Lepotni adventni koledarji 2017

Že imaš svoj lepotni adventni koledar? Točno vem, da si se ob tem stavku nasmehnila, ampak naj ti zaupam, da imajo najbolj vestne beauty navdušenje svoj koledar vsaj nagledan, če ne že varno shranjenega v omari.

Dekleta pri Pentlji zate že vsaj en mesec spremljamo »koledarsko sceno« in ti spodaj predstavljamo svoje favorite. Zagotovo bo vsaj en koledar tudi tebi padel v oči in krajšal dolge decembrske dneve vse do božica.

ESSENCE ADVENTNI KOLEDAR 

Tako kot vsako leto je Essence adventni koledar tudi letos nekaj posebnega. Čeprav skoraj niso morali preseči lanske kocke, pa me letos navdušuje preklopna oblika in potisk. Essence koledar vsebuje večino izdelkov originalne velikosti, ki so odeti v prikupen zimski dizajn in nekaj izdelkov izdelanih posebej za adventni koledar. In zdaj še cena: za 24 izdelkov originalne velikosti boš odštela cca. 25 €. Noro, kajne?!

 

DR. HAUSCHKA ADVENTNI KOLDAR 

Za vse ljubitelje Dr. Hauschka dekorativne in negovalne kozmetike je tukaj adventni koledar, ki te prepriča s svojo vsebino in elegantnim videzom. Koledar vsebuje 23 izdelkov potovalne velikosti in odlično 30 ml kremo za roke. Zanj boš odštela cca. 50 €.

THE BODY SHOP ADVENTNI KOLEDAR 

Tudi letos je The Body Shop izdal tri adventne koledarje: vijoličen koledar s 24 vratci, zelen »Deluxe« koledar in luksuzen rdeč »Ultimate« koledar, katera imata 25 vratc. Po svojem videzu letošnji koledarji bolj spominjajo na čase hipijev, kot praznični božični čas, a to ne pomeni, da je takšna tudi vsebina. Koledarji vsebujejo negovalne produkte, kot tudi pripomočke za nego. Seveda, višja kot je cena koledarja, bolj luksuzni izdelki se skrivajo v njih. Ob tem se zelen in rdeč koledar spremenita tudi v namizno igro in tako se za enimi vratci skriva tudi lesena kocka. Cenovno se The Body Shop koledarji gibajo vse od najcenejšega vijoličnega za 55 €, zelenega za 85 €  do rdečega za 120 €.

BABOR ADVENTNI KOLEDAR 

Tako kot vsako leto, bo tudi letos Babor adventni koledar vseboval 24 usklajenih ampul. Z njimi boš zagotovo na božični dan žarela s svojo negovano kožo. Koledar vsebuje 21 steklenih ampul z 2 ml vsebino in 3 ampule s posebno 1 ml vsebino. Vse oboževalke luksuzne Babor kozmetike boste za ta adventni koledar odštele cca. 70 €.

MISSLYN ADVENTNI KOLEDAR 

Še en cenovno zelo dostopen in noro srčkan adventni koledar je od Misslyn. Za 24 vratci se skrivajo ličila originalnih velikosti. Če si si že zmeraj želela dobro preizkusiti to znamko, je sedaj pravi čas, saj boš prejela lake za nohte, šminke, senčila, eyelinerje, maskare,…  Ne boš verjela, ampak za Misslyn koledar boš odštela le cca. 30 €.

ESSIE ADVENTNI KOLEDAR 

Essie adventni koledar je enostavno čudovit. Preklopni koledar z veliko rdečo pentljo na sprednji strani kar kliče po božičnem času. In nič manj osupljiva ni njegova vsebina. V koledarju boš našla 7 lakov za nohte originalne velikosti, 13 mini Essie lakcov, 1 mini odstranjevalec laka in 3 presenečenja. Naj ti zaupam, da bo 5 barv v koledarju ekskluzivnih, tako bodo na voljo le v Essie adventnem koledarju 2017.  Za čudovit koledar s čudovitimi laki boš odštela cca. 50 €.

L´OCCITANE ADVENTNI KOLEDAR 

Klasični adventni koledar.
Premium adventni koledar.

L’Occitane nas bo letos razvajal s kar dvema adventnima koledarjema. Prvi bo »klasični« koledar, kot ga poznamo že leta in ga krasijo čudovite ilustracije ilustratorke Kanako, drug koledar pa bo »premium« verzija, ki spominja na komodo s predalčki. V obeh koledarjih se skrivajo negovalni izdelki iz Provanse in tako kot pri The Body Shop različni cenovni rangi vsebujejo različne (luksuzne) izdelke.  Klasičen L’Occitane koledar bo tvoj za cca. 50 €, medtem ko boš za »premium« različico odštela dobrih 100€.

ARTDECO ADVENTNI KOLEDAR 

Seveda ne sme manjkati tudi Artdeco adventni koledar. V njem boš tako kot vsako leto našla izdelke v originalni velikosti, kot tudi nekaj manjših različic. Ker se v koledarju skriva vse od lakov za nohte, do maskar, šmink in senčil, je koledar odlična izbira za vse, ki bi rade preizkusile to znamko, ali ste nad njo že navdušene in enostavno nimate dovolj njihovih izdelkov.  Za Artdeco adventni koledar boš odštela cca. 50 €.

RITUALS ADVENTNI KOLEDAR

Za vse, ki se enostavno ne morate naužiti luksuzne kozmetike, je tukaj Rituals adventni koledar. In tako kot smo letos že videli pri več znamkah, je tudi ta znamka izdala dve različici: »exclusive« in »deluxe«. V obeh se skrivajo tako negovalni kot lepotni izdelki v mini velikosti. Rituals »exclusive« koledar bo na voljo za cca. 60 €, medtem ko boš za »deluxe« verzijo odštela 80 €.

ASOS BEAUTY ADVENTNI KOLEDAR 

Tako popularen, da je že razprodan! Zagotovo beauty navdušenke vedo, da govorim o Asos beauty adventnem koledarju. Za 25 vratci se skriva vse od izdelkov za lase, ličil in negovalne kozmetike plus bon za nakupovanje na njihovi spletni strani. Ker je koledar žal že razprodan, moraš redno spremljati, ali bodo ponovno na prodajo, v tem primeru boš za super koledar odštela cca. 60 €.

TREND IT UP 

 

Sedaj zagotovo že vsaka iz med nas pozna Trend It Up ličila blagovne znamke DM. Letos so nas presenetili z adventnim koledarjem, ki vsebuje 24 okenc z ličili: lak za nohte, šminka, senčilo,… Čeprav zunanja podoba kar malco razočara, saj ni prav nič praznično obarvana, pa te kljub temu razveseli vsebina. Trend It Up koledar vsebuje tako izdelke orginalne velikosti, kot miniaturne različice. Hitro v DM po svoj koledar za cca. 28 €.

ALVERDE

Končno! Če si ljubiteljca naravne kozmetike, si moraš letos nujno priskrbeti Alverde lepotni adventni koeldar. V koledarju boš našla 24 darilc, od tega jih je večino za nego telesa, nekaj pa tudi za nego obraza in las. Plust tega te bosta presenetli še dve nekozmetični darili, pripravljeni posebaj za koledar. ALverde lepotni koledar bo tvoj za cca. 20€, zato hitro v drogerijo, preden zmanjka! 

TOP namig:

AMAZON BEAUTY ADVENTNI KOLEDAR

Če imaš morda prijateljico, ki biva v Avstriji ali Nemčiji, si moraš nujno naročiti Amazon lepotni adventni koledar. Zagotovo te bo prepričal že videz, ki spominja na zlato stavbo, ampak garantiram ti, da boš nad vsebino enostavno osupla! V koledarju se skrivajo samo top znamke, kot so: Rituals, St. Tropez, CND, Eos, Elizabeth Arden,… Za izdelke, v vrednosti 200€, boš v Amazon koledarju odštela le 49 €. NORO!!!

P.s.: ker še nekateri adventni koledarji komaj prihajajo na tržišče, bomo ta seznam sproti dopolnjevale. Tako da se ponoven pregled seznama čez nekaj časa še kako splača ?