LAURA TESTIRA: Lush Sugar Plum Fairy piling za ustnice

Sama sem velika navdušenka Lush izdelkov, vse od penečih kopeli, do šamponov za lase. Zato sem bila tudi povsem navdušena in neučakana, ko sem izvedela, da bom tokrat preizkusila novi piling za ustnice SUGAR PLUM FAIRY LIP SCRUB iz božično – novoletne kolekcije, ki je že na voljo v vseh Lush poslovalnicah.

foto-3
LUSH Sugar Plum Fairy piling za ustnice 25 g stane 8,95 €.

Takoj me je premamil sladek, sadni vonj, nato me je prepričala čudovita tekstura sladkega pilinga, ki ustnice naredi takoj mehkejše in slajše, ter jih ovije v nežno vijolično barvo. Zato je izdelek po mojih izkušnjah še posebej primeren za vse tiste, ki imate zaradi trenutnih vremenskih razmer (hladen veter, suh ogrevan zrak,…), poškodovane in občutljive ustnice.

foto-1
V nekaj minutah do nežnih in negovanih ustnic.

Uporaba je zelo preprosta! Jaz sem piling uporabila tako: Sprva sem ustnice očistila ličil, nato pomočila prst v posodico, zajela malo pilinga in ga z nežnimi krožnimi gibi vtrla v ustnice in na ta način odstranila odmrle celice. Zaradi vsebnosti negovalnega olja sladke pomaranče, po nanosu pilinga ne potrebuješ dodatne nege, saj bo olje globinsko nahranilo poškodovane ustnice.foto-2

Kljub temu, da je embalaža videti majhna in se v njej skriva samo 25 g pilinga z okusom črnega ribeza in oljem sladke pomaranče, se pri enem tretmaju uporabi zelo malo izdelka. Zato boš lahko en piling uporabljala več mesecev. Saj ne pretiravaj in piling uporabi maksimalno 1x tedensko.