LAURA TESTIRA: Essence Midnight Masquerade trend kolekcijo

Drage lepotičke, v naslednjih dneh na police prihaja popolnoma nova Essence trend kolekcija z imenom: Midnight Masquerade, ki je sestavljena iz štirinajstih kosov. Pet od teh sem tudi testirala. Moje mnenje si preberi v nadaljevanju.

unnamedLiquid skin iluminator je postal definitivno moj najljubši produkt kolekcije in hkrati tudi vsakdanjika. Kot dijakinja zaradi šolskih pravil ne smem posegati po zelo izrazitih highlighter-jih, zato je ta izdelek kot nalašč narejen za vse lepotičke, ki želite imeti rahel, a kljub temu izrazit sijaj. Izdelek, sem med drugim uporabila tudi kot senčilo. Dva nanosa iluminatorja na vekah bosta poskrbela zato, da bodo tvoje očke še bolj zažarele.

unnamed-2Duo ombree lipstick bo na voljo v dveh odtenkih. Sama sem preizkusila šminko v odtenku: 02 Bloody marry me. Kombinacijo črnega svinčnika in temno rdeče šminke, bi priporočila samo bolj drznim puncam, ki si v nočnem izhodu želijo izstopati.

1Umetne trepalnice so definitivno ene izmed boljših, prav zaradi hitrega in natančnega nanosa. Na prvi pogled so morda precej vpadljive, vendar, če jih kombiniraš s smokey eyes make-upom in dramatičnim eyeliner-jem, se nenavadna oblika popolnoma zlije z ličili. In tako bodo tvoje oči še bolj zapeljive.

6Si oboževalka nočnega neba, osvetljenega s kopico zvezd? Si si že kdaj želela, da bi tudi tvoje veke bile videti tako zasanjano in dramatično? Potem je ta izdelek narejen posebej zate. Sama sem preizkusila zelo obstojno in predvsem intenzivna modro senčilo za veke v odtenku:  02 Spooktacular night, ki me je povsem prevzelo.

8Preostala ličila kolekcije lahko preizkusiš sama od 5. oktobra naprej, ko bo celotna kolekcija na voljo v izbranih prodajalnah po Sloveniji.