Lancôme Summer Swing

To poletje bo kolekcija znamke Lancôme, imenovana Summer Swing, oči naredila vznemirljive in tako poudarila subtilno oblikovane konture gole polti. S trendom kovinskih barv in nežnostjo mehkega drapiranja in konturiranja predstavlja dva glavna izdelka v omejeni izdaji: Le Métallique, tekoče senčilo za oči in Belle de Teint Bronzer & Blush, pudrnico s štirimi pudri, varno spravljenimi v dragoceno škatlico, navdihnjeno s Sredozemljem.

Poudarek je na vročih in dinamičnih barvah, ki se skladajo z letnim časom. Zlati in bronasti pudri se nanesejo na kožo v nude odtenkih, medtem ko oči čaka izjemno vznemirljivo doživetje. Fino svetlikanje rožnate in temno rjave poudari konture obraza, njune kovinske različice pa dajo očem vročo jekleno intenzivnost. Za alternativni videz, navdihnjen z modnimi stezami, so veke obarvane z vznemirljivo modro, kot da bi jih pogoltnilo sonce. Pravi izraz, ko gre za oči, znamke Lancôme!

 

KOVINSKI POGLED, KI POUDARI VAŠO POLT

Belle de Teint Bronzer & Blush za mehko drapiranje in mehko konturiranje znamke Lancôme

Poletje je tu, zato je žareča in sijoča polt de rigueur! Belle de Teint Bronzer & Blush, predstavljen v Patio Méditerranéen za svetlejšo polt in v Patio d’une nuit d’été za temnejšo polt, ponuja dva bronzerja v prahu in dve rdečili, izdelani za oblikovanje obraza in vratnega izreza z nekaj potezami.

Ugotavljate, kako ujeti svetlobo? Izberite mehak učinek drapiranja. Svetlejše rdečilo nanesite na ličnice kot običajno rdečilo, temnejše pa pod njih. Če ga nežno nanesete okrog spodnjega dela vratnega izreza, boste svoj dekolte ovili v bleščečo svetlobo.

Za mehko konturiranje nanesite svetlejši bronzer v prahu na zaobljene dele obraza, temnejšega pa na vdolbene, da jih definirate.

 

Le Métallique, obvezen izdelek za doseganje učinka odseva to poletje

To poletje bodo kovinsko obarvane veke elektrificirale pogled in povzročile, da bo polt zažarela. Les Métalliques senčila, ki so na voljo v petih odtenkih sijočih barv z učinkom odseva, dodajo vašemu pogledu globino in intenzivnost. Z možnostjo izbire med turkizno (01 Brise Azur), dragoceno zlato (03 Or Farniente) ali svetlikajočo bronasto (04 Bronze Rivage) bo vaš pogled intenziven in izjemno privlačen.

Za še bolj umetniško naličene oči in večji učinek je Lancômeova kreativna direktorica ličenja, Lisa Eldridge, oblikovala tri omejenih izdaj odtenkov izdelka Stylo Waterproof. Zlata in bronasta bosta poudarili porjavelo polt, svetlikajoča turkizna in globoko oceansko modra bosta poskrbeli za zapeljiv učinek, medtem ko bo temno rjava oči odprla in osvetlila. Zaradi kremne teksture ti svinčniki drsijo po koži in se preprosto uporabljajo, medtem ko vodoodporna formula zagotavlja dolgotrajno obstojnost.

 

In pika na i? Nohti, podobni draguljem, s kovinskim lakom za nohte Vernis In Love

To poletje bodo nohti enako vznemirljivi kot oči! Vernis In Love poskrbi za popoln kovinski videz nohtov, ki spominjajo na dragulje. Novi štirje odtenki živahnih barv z odsevom čudovito poudarijo rahlo porjavele roke in sofisticirane umetniško naličene oči s predrzno eleganco.

 Lily Collins, bohemski duh kolekcije Summer Swing

Modro nebo, azurno morje, prazna plaža – popolno okolje za ponovno odkrivanje bleščeče ženskosti igralke in ambasadorke znamke Lancôme, Lily Collins. Njeno porjavelo in sijočo polt poudari kovinska modra, ki spominja na modro barvo pava, in temno rjavo naličene oči, združene z bohemskim videzom za to elegantno in samozavestno žurerko. Lili Colins, za nesmrtnost katere sta poskrbela Mert & Marcus, izžareva veselje, medtem ko opredeljuje vzdušje vznemirljivega poletja.

 

PR