Ko zadišijo lasje

Če bi te vprašala, kam najpogosteje naneseš svojo najljubšo dišavo, bi mi verjetno odgovorila na vse pulzne točke in vrat. A verjetno ti sploh na misel ne bi prišlo, da bi omenila tudi svoje lase. Imam prav?!

Lasje so kot blago:  vase vsrkajo vse vonjave iz okolja (prav zaradi tega naši lasje včasih ne dišijo ravno omamno). Če si veliko na morju lahko zavohaš morsko sol, v velemestih pa, hja, izpušne pline.              

Ker se marsikatera lepotna znamka prav tega zaveda, je na tržišču vedno več parfumov namenjenih prav za lase.

Ker si večina izmed nas res nima vsak dan časa umivati las ali želimo le lepo dišeče lase vsak dan, je parfum za lase odličen lepoten produkt.

Ne uporabljaj navadnega parfuma!
Čeprav si morda mnenja, da lahko svoj najljubši parfum uporabiš na vseh delih telesa, pa to žal ne velja za lase. Parfumi vsebujejo alkohol, kateri pa ni priporočljiv za naše lase. Alkohol v dišavah poskrbi, da se le ta lepo razvije na koži, za kar pa ga na laseh ne potrebujemo, saj za to poskrbijo lasje kar sami. Prav tako nam bo alkohol izsušil lase in povzročil cepljenje ter lomljenje konic.

 

In še ena dobra novica, zakaj je parfum za lase tako super: vse, ki imate izjemno občutljivo kožo, ga lahko prav tako uporabljate po telesu, saj ne vsebuje alkohola in tako ne bo dražil kože.

Verjetno ni potrebno razlagati, kako parfum nanesti na lase, zato ti spodaj predstavljamo svoje ljubljenčke. J