Kaj se skriva v Laurini torbi?

Drage lepotičke, čas je, da odprem svojo torbo in vam pokažem kateri izdelki me spremljajo ob vsakem koraku in nikar ne smejo manjkati v moji dnevni rutini, tudi ko se odpravim v šolo.

Yummy Styled Planner Pink Frost, cena cca. 20 €.

Trenutno najpomembnejši izdelek v moji torbi je čudovit planer namenjam vsem sladkosnedom. Yummy Styled je nova slovenska znamka planerja, ki zajema leti  2017/2018. Trda platnica z elastiko spenjajo kar 260 strani. Odlikuje ga edinstven način uporabe, saj si mesece in tedne razporejam kar sama. Pikica na i je neverjetno sladek dizajn različnih čokolad s prelivi, ki povezujejo vseh 12 mesecev. Všeč mi je tudi uvod v novi mesec, ki se vedno začne s pozitivno mislijo in prostorom kamor je možno zapisati motivacijske misli. Ob tem je zadnji del planerja rezerviran za zabavno vsebino in osebne evidence( finance, menstrualni koledar, kdaj sem nazadnje…, filmi&knjige, kreativni prostor). In še ena super novica Yummy Styled planer je proizveden v Sloveniji!

Ne maram, da so moje ustnice ‘gole’, zato najraje uporabljam Kylie lipgloss, v nevpadljivem barvnem odtenku ‘so cute’. Všeč mi je precej obstojna in mazljiva formula glossa, njegov ne preveč vsiljiv vonj, pa je samo še pika na i.

 

Makeup Revolution paleta 32 senčil – Flawless, cena cca. 13 € ter L.O.V. Harmonic eyeshadow blender čopič, cana cca. 7 €.

Makeup Revolution flawless paleto senčil in L.O.V čopič uporabljam vsak dan. Senčila v paletki so super pigmentirana in hkrati njihov pester izbor barvnih odtenkov omogoča pričarati vse vrste make-upa. Za nanos senčila uporabim izključno L.O.V. čopič, ki ne pušča dlačic in senčilo perfektno zabriše.

Chanel eyeliner je postal moj najboljši prijatelj. Nanesem ga ko želim poudariti svoje oči. Tanek čopič omogoča, da je linija nad trepalnicami izjemno tanka in precizna – ravno prava za vsakdan.

Nepravilnosti na koži skrijem s Catrice concealerjem, ki ne bi smel manjkati v nobeni toaletni torbici, saj je njegova formula precej pigmentirana in ne zakrije zgolj mozoljčkov, ampak tudi temne kolobarje pod očmi.

I Heart Makeup bronzer – Hearts Bronzer – Summer of Love, cena cca. 6 €.

I Heart Makeup bronze je zagotovo najbolj ‘insta-famous’ izdelek v moji torbi. Je rahlo bleščeč in moj svetli polti podari zagoreli videz. Brez njega enostavno več ne zapustim hiše.

Essence maskara Instant Volume Boost Smudge-Proof, kot ime samo pove poskrbi za več volumna v trepalnicah. Intenzivno črna maskara nudi trepalnicam izjemen volumen, saj krtačka vsebuje inovativna vlakna v obliki rože. Za perfektno ukrivljene trepalnice potrebnih samo 10 sekund in en nanos!

Oriflame Volare Gold parfumsko vodo, cena cca. 35 €.

Oriflame Volare Gold parfumsko vodo odlikuje ne preveč vpadljiv vonj Grand Amour vrtnic. Dišava se odpre s svetlimi notami zapeljive žametne breskve. V srcu dišave je vrtnica, ki kraljuje preden se dišava razvije z razkošno slano karamelo.