Jimmy Choo izdal dišavo za moške

Jimmy Choo moški ima prirojeno samozavest; rock ‘n’ roll izraz in 1960-a ga opredeljujejo v najboljši meri. Z malo ali nič truda mu uspe ustvariti svoj stil, z občutkom za majhne detajle in uporniškim smislom za humor osvaja in preseneča.

Jimmy Choo je izdal dišavo za moške, ki že buri lepotni svet.
Jimmy Choo je izdal dišavo za moške, ki že buri lepotni svet.

Prva JC kolekcija za moške je bila predstavljena leta 2011 in danes je zelo raznolika: od čevljev, torb, malih usnjenih izdelkov, pasov… Kolekcija je sožitje gentlemenske klasike in modernega, včasih presenetljivega pristopa.

Jimmy Choo razširja svoj stil… tudi s svojo otvoritveno dišavo za moške,  Jimmy Choo MAN, ki uteleša duh Jimmy Choo moškega. JIMMY CHOO MAN. Šumeča moška dišava.

Dišavo vidim kot modni dodatek; Jimmy Choo Man je objekt poželenja, ki sem ga želela ustvariti. Neodvisnega duha in neverjetnega smisla za stil. ” Sandra Choi, Creative Director Jimmy Choo.

Zapeljiva dišava v zapeljivi, moški steklenički.
Zapeljiva dišava v zapeljivi, moški steklenički.

Jimmy Choo MAN označuje močna svežina; je lesno aromatično praproten vonj.

Dišava se odpre s hrustljavo živahnostjo in pomirjujočimi notami sivke. Esenca mandarine, temperamentne citrusne note, se pomeša sladkimi in sadnimi notami melone. Hrustljave note pripišemo geraniji, ki jo spremlja ananas, kar je harmonična kožna kombinacija, ki odmeva… In za konec še pačuli, esenca zapeljivega temperamenta, ki čustva popelje na drug konec sveta. Kot orkester toplega lesa ob spremljavi jantarja, poln žara in z originalnim podpisom. Parfumerka, Anne Flipo iz IFF pravi: “Uporabili smo najbolj fin del pačulija, da bi dobili najbolj prefinjeno dišavo, kar je mogoče.”

 

Dišava za moške.
30 ml stane 40 €;  50 ml stane 55 €;  100 ml stane 77 €.

Ključne sestavine

Vrh:                        sivka

Sredina:                listi ananasa

Osnova:                pačuli

STEKLENIČKA

Steklenička z navdihom v antiki, uporniška, poklon rock n’ roll-u. Metalik in krom barve, v odtenkih sive. Zelo moško. Čisto. Minimalistično. Vitka in originalna, s podpisom Jimmy Choo-ja na pokrovčku.