Japonska organska kozmetika v Ikoni

RUHAKU  je prva organska kozmetična linija iz Okinave, legendarnega otoka dolgega življenja. RUHAKU je prva blagovna znamka za nego kože iz Okinave na Japonskem, ki se lahko pohvali s certifikatom Ecocert. Odlikujejo jo močne antioksidantivne sile ekskluzivnih listov Gettou.

Prva japonska organska blagovna znamka za nego kože z visoko učinkovitostjo proti staranju, RUHAKU, je prva anti-aging ekološka blagovna znamka, ki prihaja iz Okinave (Japonska), čudovitega otoka dolgoživosti. RUHAKU uporablja izredno močne antioksidativne lastnosti tradicionalnih listov Gettou za vidno pomlajevanje kože.

Naravna sestava
GETTOU (Alpinia Speciosa) je eno izmed najmočnejših antioksidantivnih zelišč. Njegovi listi vsebujejo 30-krat več polifenolov, kot rdeče vino. RUHAKU je beseda, ustvarjena s kombiniranjem besede RYUKYU. Otok Okinava, ki se nahaja na jugu Japonske, imenoval Ryukyu (znan po lepem modrem oceanu, globokih gozdovih in izjemni dolgoživosti) in BIHAKU (v japonščini jasna in elastična koža).

Razpon lansiranja sestavljajo štirje izdelki

Izdelki RUHAKU za nego kože so zasnovani tako, da preprečujejo pojav starostnih peg, medtem ko kožo vlažijo in ji nudijo osnovne hranilne elemente.

Ruhaku – RUHAKU RESET CLEANSING OIL, za 100 ml boš odštela cca. 39 €

KORAK 1 UMIVANJE: RUHAKU Reset Cleansing Oil

Čistilno olje odstranjuje ličila in nečistoče, kot je presežek sebuma, ne da bi pri tem poškodovalo naravno zaščito vaše kože. Poleg tega obnavlja debelo dodatno plast odmrlih kožnih celic in vzpostavlja normalen kožni cikel, katerega moti izpostavljenost ultravijoličnim žarkom, ki povzročajo staranje kože.

Ruhaku – RUHAKU CLEAR MOIST LOTION, za 100 ml boš odštela cca. 35 €

KORAK 2 ČIŠČENJE: RUHAKU Clear Moist Lotion

Clear Moist Lotion vlaži kožo in nežno odstranjuje ostanek čistilnih sredstev ter ličil, ki povzročajo suho in grobo kožo. Čista koža brez madežev omogoča boljšo penetracijo lepotnega olja.

Ruhaku – CYCLE REPAIR OIL

KORAK 3 ZDRAVLJENJE: RUHAKU Cycle Repair Oil

Cycle Repair Oil vodi do trdne in elastične kože, tako da prilagaja kožni cikel, ki je verjetno moten zaradi procesov staranja. Prav tako obnavlja kožo, ki jo je poškodovalo UV sevanje.

RUHAKU Moist Charge Cream

KORAK 4 POLNJENJE: RUHAKU Moist Charge Cream

Ljudje, ki živijo v suhem okolju s trdo vodo, imajo ponavadi nižjo sekretorno kapaciteto sebuma in posledično debelejšo povrhnjico. Ta vlažilna krema naredi takšno vrsto kože mehko in elastično.
6 vrst rastlinskih olj pokrije vašo kožo in preprečuje sušenje. Lepa morska voda iz Bretanije, ki je rojstni kraj talasoterapije, naredi kožo mehko. Zelišče Gettou, z visoko vsebnostjo antioksidantov, bo preprečevalo UV-škodo in vodilo v svežo ter mladostno kožo. Mešanica vsebuje 2 vrsti arome, ki vas bosta umirili ter obnovili vašo kožo in um.

SANKODO Eau de Ki – losjon, za 130 ml boš morala odšteti cca. 120 €

SANKODO – EAU DE KI

Poleg tega, da je losjon, je Eau de Ki še eliksir, ki uteleša srečanje dveh svetov: daljnega vzhoda in zahoda.

Eau de Ki je popolna zveza 8 aktivnih kozmetičnih sestavin iz azijske tradicionalne medicine in 4 zahodnih aromatičnih rastlin, destiliranih po dolgotrajnem zorenju.

Te esence so že v antičnih časih slovele po svojih regulatornih zmogljivostih na področju energije

in vlaženja, saj so ženskam pomagale zmanjševati znake staranja. Eau de Ki, zasnovana za normalno in suho kožo, pomaga oslabljeni koži do zdravja in navlaženosti. Tako preprečuje pojav staranja in varuje kožo pred vsemi oblikami agresije.

Z okusnimi notami vrtnice vas ta eliksir potopi v prijeten trenutek sprostitve.

 

Vrhunske  izdelke blagovne znamke Sankodo najdete ekskluzivno v Ikoni – Mestni trg 24, 1000 Ljubljana.

Besedilo in fotografije: PR