FB NAGRADNA IGRA: Zagorela polt s pomočjo Afroditine Marmelade

Kljub vsem nasvetom, navodilom in opozorilom dermatologov, si nas večina še vedno želi lepo zagorelo polt, ki nas bo še pozno v jesen spominjala na poletne dogodivščine, čofotanje v morju in dolge zabave s prijatelji. Prav ta, čudovit ten, boste dosegle z Afroditino inovacijo- Marmelado.

Marmelada pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti, ter ji podarja čudovit lesk. Ob tem krema vsebuje tudi dragocena naravna olja, ki kožo izdatno hranijo in vlažijo. Zato je koža že takoj po nanosu mehka, sijoča in prijetno dišeča.

Na žalost produkt ne zagotavlja UV-zaščite, zato morate pred uporabo Marmelade obvezno na svojo kožo nanesti še kremo z zaščitnim faktorjem, le tako boste preprečile morebitne opekline in upočasnile hitrejše staranje.

3,Uporaba je zelo preprosta! Kot rečeno, pred sončenjem zaščitite svojo kožo s sončno kremo, ko se ta dobro vpije (po cca. 30 min) Marmelado v izdatnem sloju nanesite na želene predele kože. Bodite natančne in kremo enakomerno vtrite v kožo, le tako se boste izognile morebitnim madežem, ki lahko nastanejo zaradi neenakomernega nanosa ali stare, suhe kože.

Kremo nikar ne uporabljajte če imate zelo svetlo polt in prav tako ni primeren za otroško kožo.

time AfroditaNavodila za sodelovanje:

Na Pentljini FB strani bo objavljen ta članek (fotografija), pod njega – v komentar, zapišite, kateri lepotni produkti vas najpogosteje spremljajo na plažo, ob tem, v komentarju označite vsaj eno prijateljico in članek JAVNO delite na svojem FB profilu. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, do 05.08.2015. Nagrajenec bo določeni z naključnim žrebom v roku 7 dni po zaključku nagradne igre. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel ‘must have’ produkt poletja – Afroditino Marmelado. Nagrajenec bo objavljeni na FB strani Pentlja.si in v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 7 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

afroditaNAGRAJENKA JE BILA IZŽREBANA DANES, 09.08.2015!

Znana je nagrajenka nagradne igre, v kateri smo podarjali Afroditino Marmelado, prejme jo: Jana Štrukelj.

Gospa Štrukelj, prosimo, da vaše osebne podatke (naslov in davčno številko) pošljete v Pentlja.si inbox ali na e-mail: info@pentlja.si. Če tega ne storite v roku 7 dni, do 16.08.2015, vam nagrad več ne pripada!

 

13 Comment

 1. Tadeja židanek says:

  Že od kar pomnim kupujem Afroditino kolekcijo z zaščitnim faktorjem in tudi drugo.Prisegam na slovenske izdelke ki me nikdar niso pustili na cedilu.Marmelade pa ne dobim nikjer.Čudi me,da jo v prodaji ni,po spletu pa toliko nagradnih iger,ki jo ponujajo.Upam,da jo prejmem in sprobam.

   
 2. Jernej Hrovatin says:

  Pozdravljeni!V resnici na plaži ne uporabljam točno določene zasčitene kreme,samo da je zaščitni faktor in to je to.Največkrat imam pri sebi doma narejeno Šantjanževo olje in se z njim kar redno mažem,deluje.Veselim se vaše kreme en lep,vroč pozdrav.

   
 3. DARJA FURH says:

  VSI JO ZELO HVALIJO,JAZ PA JE NE DOBIM NIKJER—NIMAM TE SREČE,VEDNO SEM PREPOZNA,ZATO UPAM NA SREČO.

   
 4. Sofija Sonja Erlač says:

  Na plaži uporabljam olje z ZF 3o. Afroditino Marmelado še nisem imela možnost preizkusit, saj se jo nikjer ne da dobit -v momentu zmanjka 🙁 – z veseljem bi jo rada preizkusils. saj je postala pravi hit poletja <3

   
 5. Karmen ŽILAJI says:

  V moji torbi je zascita proti uv zarkom: sprej, krema za obraz, baltam za ustnice, koloidno srebro, plasteka z vodo in marmelada (uporabljam jo v senci). Letos je moja svetla polt s pomocjo marmelade lepo zagorela 🙂

   
 6. Veronika Rudolf says:

  Želim si jo , ker jo v trgovini ni za dobit ..upam na srečo .Morje je že pred vrati .

   
 7. Đina Haskić says:

  Na plaži uporabljam kremo z ZF 20. Afroditino Marmelado še nisem imela možnost preizkusit, saj se jo nikjer ne da dobit… @Sedina Haskić

   
 8. tina zupan says:

  Do sedaj sem uporabljala zaščitno kremo v kombinaciji s kakavovim maslom.bi pa poskusila še z marmelado in verjamem da bom zadovoljna.

   
 9. Karmen Košmrlj Mamuša says:

  Na plaži uporabljam kreme z manjšim faktorom zaštite, od 10 do faktorja 20. Za lepo temno barvo, ko imam podlogo, uporabljam domaće olivno olje . Za Afroditino Marmelado sem izvedela od prjateljice, uporabljala jo je na morju in je čudovito lepo potamnila!!! Želim si Marmelado in če bom izžrebana jo bom z veseljem uporabljala!

   
 10. sonja magdalenič says:

  imam zelo občutlivo kožo zato uporabljam kremo z visokim zaščitnim faktorjem, če bom pa izžrebana pa bo kremico uporabljala moja hči.

   
 11. sonja magdalenič says:

  na plažo vzamem kremo z zelo visokim faktorjem, najreje otroško za občutlivo kožo ker imam svetlo polt. bi pa vašo kremico uporabila moja hči, saj teh problemov nima.

   
 12. Darinka Kotar says:

  najraje uporabljam visok zaščitni faktor čeprav sem večinoma v senci, upam da bi moji koži odgovarjala.

   
 13. Sonja Sofija Erlač says:

  Zapis je zelo zanimiv, sem v Termah že zasledila, da so se mazali z Afroditino Marmelado in upam, da bi moji koži odgovarjala, ker je res občutljiva na sončne žarke kljub zaščiti z visokim zaščitnim faktorjem! Sedaj sem najraje uporabljala suho olje z visokim ZF 30 in še kljub temu, mi koža pordeči :(!

   

Komentarji niso več mogoči.