FB NAGRADNA IGRA: Še lepši nohti s Collistarjem

Kot okusen sorbet svetlih, vabljivih barv, ki vas skoraj prosi da ga poskusite. Izdelki pomladno/poletne 2015 Transparency kolekcije, ki sta jo zasnovala Collistar in Kartell, dve dobro poznani italijanski blagovni znamki, so presežek čutne skušnjave. Dotikati se z rokami in jesti z očmi.

tKolekcija Transparency je ljubezenska zgodba med dvema ikonskima italijanskima blagovnima znamkama in njunim načinom interpretiranja lepote iz dveh različnih perspektiv, ki se harmonično združujeta v ustvarjanju edinstvenih proizvodov. Barve odsevajo teme prihajajočega poletja: zmagovito rožnata, žametni odtenki pomaranče, fuksije, goreče rdeče – popolne za vrtnične vzorce na ultra ženstvenih oblekah – metasto zelene in vsi mogoči odtenki modre. Svetle, vendar tople barve, polne vitalnosti in pozitivnosti.

timeDa bo poletje še lepše, v sodelovanju s Collistar, podarjamo čudovit lak za nohte v nežno roza odtenku ( 515 Rose Victoria) iz omenjene kolekcije.

Navodila za sodelovanje:
Na Pentljini FB strani bo objavljen ta članek (fotografija), pod njega – v komentar, zapišite, kako pogosto lakirate svoje nohte, ob tem, v komentarju označite vsaj eno prijateljico in članek JAVNO delite na svojem FB profilu. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, dokler FB stran Pentlja.si ne preseže 2950 všečkov. Nagrajenec bo določeni z naključnim žrebom v roku 7 dni po zaključku nagradne igre. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel čudovit lak za nohte Collistar. Nagrajenec bo objavljeni na FB strani Pentlja.si in v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 7 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.1

NAGRAJENKA JE BILA IZŽREBANA DANES, 28.07.2015!

Znana je nagrajenka nagradne igre, v kateri smo podarjali Collistar lak za nohte, prejme ga: Klavdija Firšt.

Gospa Firšt, prosimo, da vaše osebne podatke (naslov in davčno številko) pošljete v Pentlja.si inbox ali na e-mail: info@pentlja.si. Če tega ne storite v roku 7 dni, do 04.08.2015, vam nagrad več ne pripada!

 

 

9 Comment

 1. silvana stopar says:

  Nohte lakiram najmanj 2x tedensko.

   
 2. Tanja Mojzer says:

  Nohte si lakiram približno 2x na teden. 🙂

   
 3. silva koroša says:

  DVAKRAT ALI TRIKRAT NA TEDEN

   
 4. Suada Rastoder says:

  1x na teden

   
 5. Sandra Preinig says:

  2x/mesec

   
 6. Anonimno says:

  nohte si lakiram samo ob koncu tedna, tako da sem ob vikendu lepo urejena , ez teden pa mi jih vnukinji “lakirata” z vsem mogoim 🙂

   
 7. zlata gašpar says:

  vsak drug dan si lakiram

   
 8. hedvika benčina says:

  sodelujem v nagradni igri Collistar

   
 9. Mateja Valenčič says:

  skoraj vsak teden,Milena Drempetič

   

Komentarji niso več mogoči.