FAKE blondinke: 6 platinasto blond zvezdnic

Kim Kardashian in Jared Leto sta pravkar dramatično spremenila svoj izgled in temne lase pobarvala v platinasto blond. Počasi, a sigurno jima sledi cel modni svet. Prav zato smo za vas izbrali 6 najzanimivejših platinasto blond  videzov.

1. Kim KardashianKim Kardashian

Pred kratkim se je Kim ločila od svoje dolge grive na željo svojega moža. Na pariškem tednu mode nas je šokirala še z eno, izjemno nepričakovano, preobrazbo, temne lase je blondirala in s tem navdušila modni svet.

2. Zoe KravitzZoe Kravitz

Mlada igralka Zoe Kravitz je še en dokaz več, da platinasto blond lasje pristajajo tudi temnopoltim ženskam. IT – dekle je z novo barvo in dolžino las še bolj popularno in prepoznavno.

3. Candice SwanepoelCandice Swanepoel

Victoria Secret angelček, Candice Swanepoe, se je poslovila od svojih, od sonca poljubljenih las in se odločila za vpadljivo platinasto blond pričesko, s katero še bolj izpostavi svoj obraz.

4. BeyoncéBeyoncé

Nekaj mesecev nazaj nas je Beyoncé šokirala z informacijo, koliko denarja investira v svojo lepoto in velik delež tega gre v njene goste lase in lasulje, kar se tudi vidi. Pevka skoraj dnevno spreminja svojo pričesko in kljub temu so njeni lasje videti zdravi. Tokrat se je odločila za dolgo platinasto blond grivo in z njo je videti božansko!

5. Amber HeardAmber Heard

Amber Heard je z novo, svetlejšo barvo las poudarila svoje sinje modre oči in neverjetne ličnice. Novo pečena žena Johnny Deppa je z blond barvo las še lepša.

6. Emma StoneEmma Stone

Emma Stone je naravna blondinka, a kljub temu njena naravna barva las ni tako svetla, kot lahko vidimo na zgornji fotografiji. Priljubljena igralka se je ločila od svojih rdečih las in za igralsko vlogo postala blondinka.