Essence trend kolekcija “glitter in the air”

Bleščice in glamur: sezona zabav je že čisto blizu! essence v decembru 2016 in Januarju 2017 povečuje faktor glamurja z novo trend kolekcijo “glitter in the air”. Sijoč izgled je zagotovljen z barvami kot so: roza, različni kovinski odtenki, zeleni odtenki in barva slive kot tudi absoluten zvezdniški izdelek: kapljice za sijoče poudarke na obrazu in telesu, žametne šminke z glamurozno oblikovano konico v obliki daimanta.

essence glitter in the air – senčilo za veke z metalik sijajem . Na voljo v odtenkih Na voljo v 01 dream on!, 02 smile! you´re beautiful in 03 mirror, mirror on the wall…. Cena senčila cca. 2,79€.
essence glitter in the air – senčilo za veke z metalik sijajem . Na voljo v odtenkih ’01 dream on!’, ’02 smile! you´re beautiful’ in ’03 mirror’, mirror on the wall…. Cena senčila cca. 2,79€.

Fokus na očeh. Kremna senčila v tubi imajo izjemen kovinski zaključek. Enostaven nanos in zabrisanje s prsti.

 

essence glitter in the air – 2v1 metalik in mat eyelinerja. Na voljo v dveh odtenkih Na voljo v 01 be the jewel on my crown! in 02 be the twinkle in my eye!. Cena cca. 2,49€.
essence glitter in the air – 2v1 metalik in mat eyelinerja. Na voljo v dveh odtenkih ’01 be the jewel on my crown!’ in ’02 be the twinkle in my eye!’. Cena cca. 2,49€.

Kovinsko & mat! Kovinsko zelena in mat temno zelena kot tudi metal roza-zlata in mat barva slive so barvne kombinacije the duo svinčnikov, ki pričarajo prefinjen ter tudi osupljiv party look na oči.

essence glitter in the air – svinčnik za obrvi. Cena cca. 2,19 €.
essence glitter in the air – svinčnik za obrvi. Cena cca. 2,19 €.

Uokvirjanje. Svinčnik za obrvi z voskasto teksturo v univerzalni barvi, ki se sklada s številnimi toni obrvi in zapolni vrzeli ter jih utrdi.

essence glitter in the air – žametna šminka. Na voljo v 01 life is too short for boring lipstick in 02 can´t buy love, but lipstick. Cena cca. 2,49€.
essence glitter in the air – žametna šminka. Na voljo v dveh odtenkih ’01 life is too short for boring lipstick’ in ’02 can´t buy love, but lipstick’. Cena cca. 2,49€.

Daimanti so večni! Žametna šminka ustvari svilnato mat ustnice v umazano roza odtenku ali barvi temne slive. Glamurozna diamantna oblika konice šminke je še posebaj zanimiva.

essence glitter in the air –kapljice z bleščicami one for all. Na voljo v 01 a little shimmer never hurts. Cena cca. 2,19 €.
essence glitter in the air –kapljice z bleščicami one for all. Na voljo v ’01 a little shimmer never hurts’. Cena cca. 2,19 €.

Sijaj vsepovsod. Kapljice so resnično vsestranske ter poudarijo obraz in telo z zlatimi sijočimi efekti. Zmešaj jih z dnevno kremo, tekočim pudrom, losjonom za telo ali jih nanesi samostojno.

 

essence glitter in the air – strobing rdečilo in puder osvetljevalec. Na voljo v 01 when in doubt, add glitter. Cena cca. 3,59 €.
essence glitter in the air – strobing rdečilo in puder osvetljevalec. Na voljo v 01 when in doubt, add glitter. Cena cca. 3,59 €.

Zasij kot diamant!  Stisnjena tekstura strobing pudra osvetli najbolj privlačne obrazne poteze in vsebuje svetlobne pigmente za čudovit sijaj.

 

 

essence glitter in the air – gel odstranjevalec laka za nohte (zelo močan), cena cca. 2 €. essence glitter in the air – strobing čopič, cena cca. 3,59 €.
essence glitter in the air – gel odstranjevalec laka za nohte (zelo močan), cena cca. 2 €. essence glitter in the air – strobing čopič, cena cca. 3,59 €.

Enostavno odstranjevanje. Zelo močan odstranjevalec laka za nohte z inovativno gel formulo odstrani vsak lak za nohte – tudi efekt lake. Žarek svetlobe. Strobing čopič se zaradi ergonomične srčkaste oblike prilagodi obraznim kostem in je idealen za nanašanje tako pudra kot osvetljevalca.

essence glitter in the air – laki za nohte v odtenkih 01 hey gorgeous!, 02 live.love.shine!, 03 too glam to give a damn in 04 born to sparkle. Cena cca. 2,19 €.
essence glitter in the air – laki za nohte v odtenkih ’01 hey gorgeous!’, ’02 live.love.shine!’, ’03 too glam to give a damn’ in ’04 born to sparkle’. Cena cca. 2,19 €.

Barva sliva in umazano roza odtenek s sijočim zaključkom, kovinsko roza-zlat in temno zelen z efektom diamantov so ultimativni IT-laki za vsako priložnost.

 

 

essence “glitter in the air” bo v drogerijah DM, drogerijah Mueller, spletni trgovini Click2chic ter ostalih manjših prodajnih mestih na voljo od 30.11.2016 naprej