Emilia Clarke je nov obraz ženske dišave Dolce&Gabbana The One

Ob lansiranju nove ženske dišave The One EdT je Dolce&Gabbana predstavil tudi nov obraz kampanje – Emilio Clarke, nominiranko za Emmy-ja.

»Emilia Clarke odlično pooseblja Dolce&Gabbana žensko: je sijoča in živahna. Njena osebnost in naravna lepota popolno ujameta esenco nove kampanje: vesela, spontana in polna življenja. Ona je The One!« Domenico Dolce in Stefano Gabbana.

Tako kot The One Eau de Parfum je tudi nova dišava The One Eau de Toilette očarljiv in čuten ženstven vonj, z dodatno svežino, ki poudari ključno noto – bele lilije.

The One Eau de Toilette

Dolce&Gabbana predstavlja novo in lažjo interpretacijo ikonične dišave The One: The One Eau de Toilette, ki vabi dame, da se potopijo v svet zapeljivih dišav.

The One Eau de Toilette je očarljiv, čuten in ženstven vonj, z dodatno svežino, ki poudari ključno noto – bele lilije.
Cvetlično dišavo, ki je bolj živahna kot kadarkoli prej, je v vseh njenih odtenkih v stekleničko ujel parfumer Michel Girard in ustvaril novo čutno in omamno cvetlično dišavo.

Listi bele lilije, posuti z zlatim cvetnim prahom, srečajo cvetove italijanske bergamotke, esenco mandarine, svilnat liči in slastno belo breskev. Vrhunska esenca ylang moheli, posebej destilirana, da izrazi lilijo, je poudarjena z blagimi cvetovi pomaranče in medeno žuko. Čutna izsušena vanilija, vetiver in mošus čutno ovijajo bujni šopek dišave.

Linija The One vključuje tudi The One Eau de Parfum, ki ga je ustvarila Christine Nagel. The One EDP nudi močnejše dišavno doživetje, cvetlično srce bele lilije je v kontrastu s senzualnostjo bogate vanilije, prepletene z jantarnimi in mošusovimi notami.