Deborah predstavlja FLOWERING BEAUTY ličila

Končno je prišla pomlad! Tudi pri italijanski znamki DEBORAH MILANO že močno diši po njej…

Z novimi bisernimi rdečili za lica in sijočimi rdečili za ustnice boste lahko poudarili vašo naravno lepoto in se postavili v središče pozornosti… Brez pretiravanja in na nadvse naraven način.

DEBORAH MILANO predstavlja novo ljubko kolekcijo FLOWERING BEAUTY s svojima najbolje prodajanima izdelkoma, v novih, navdušujoče živahnih barvah.

Zares recite zimi »ADIJO« in objemite pomlad.

Na voljo na prodajnih mestih DEBORAH že ta mesec.

Dva rožnate barve in 2 oranž barve, za popolno ujemanje z modnimi trendi sezone. Odtenki na voljo: 01 Peach Blossom, 02 Marbled Peony, 03 Cherry Bloom, 04 Victorian Rose Cena 8,95 €
Dva rožnate barve in 2 oranž barve, za popolno ujemanje z modnimi trendi sezone.
Odtenki na voljo: 01 Peach Blossom, 02 Marbled Peony, 03 Cherry Bloom, 04 Victorian Rose
Cena 8,95 €

Deborah Milano s ponosom izpostavlja svojega ljubljenčka… Hi-Tech Blush v novih sijočih odtenkih pomladi. Z bisernim sijajem za ljubek, naraven videz.

Z zelo dolgo obstojnostjo in svežino, ki traja ves dan. K temu primore tudi žametna tekstura, ki omogoča enostaven nanos, ki se povsem zlije s tenom polti, prav tako pa lahko ustvari tudi dramatične poudarke.

Hipoalergensko (s formulo, ki zmanjšuje alergijske reakcije).

MILANOREDSHINE rdečila so na voljo v štirih briljantno sijočih odtenkih: 2, 4, 13 in 17. Od rožnate do fukcije, naj se vam odpro vrata pomladi... Cena 7,82 €
MILANOREDSHINE rdečila so na voljo v štirih briljantno sijočih odtenkih: 2, 4, 13 in 17. Od rožnate do fukcije, naj se vam odpro vrata pomladi…
Cena 7,82 €

Osupljiva formula, ki združuje dva izdelka v enem – šminko in lipglos! Kremno, mehko in “mokro” rdečilo za ustnice MILANOREDSHINE vsebuje edinstven sistem gela, ki obda ustnice v dolgotrajen sijoč film ter poveča obstojnost barve in obilno vlaži ustnice.

Formula vsebuje vlažilno arganovo olje ter kombinacijo močnih antioksidantov omega 6, vitamina E in flavonoidov za globinsko vlaženje ustnic in neverjeten občutek ugodja.

Z zaščitnim faktorjem, ki ščiti ustnice pred fotostaranjem.

MILANOREDSHINE iz Deborah Milano se lahko pohvali s slastnim okusom rdečega sadja.

Hipoalergensko (s formulo, ki zmanjšuje alergijske reakcije).