Deborah Milano predstavlja novo maskaro, za popoln videz trepalnic

Popoln videz trepalnic? Da, to je mogoče z novo maskaro DREAM LOOK Mascara! znamke Deborah Milano. Sanjsko lepe trepalnice – na hiter in enostaven način.

Bujne, čudovite, pristne, “nespackane”, natančno ločene in privihane… to je realnost maskare DREAM LOOK Mascara. Tudi tiste najmanj izkušene bodo s pomočjo te izvrstne maskare lahko oblikovale svoje trepalnice do popolnosti. Pozabite na umetne, vaše bodo še lepše! Z eno samo enostavno potezo.

Vlakna v formuli maskare dodajo izjemen volumen, dolžino in privihanje. Poseben elastomer pa obleče trepalnice na enakomeren način od korenin do vrha, doseže tudi najtanjše in  najkrajše trepalnice. Brez packanja in ostankov. DREAM LOOK Mascara je nujen lepotni dodatek,  če želite (u)krasti poglede.

Na voljo od avgusta 2016 v intenzivno črni barvi cena cca.: 9,99 €.
Na voljo od avgusta 2016 v intenzivno črni barvi cena cca.: 9,99 €.

Ženske želijo trepalnice, ki so videti popolne, ne umetne.

Formula: Nova DREAM LOOK Mascara je sestavljena iz trikotnih najlonskih vlaken,ki se popolnoma prilegajo trepalnicam in ustvarijo spektakularen, trojni učinek: odebelijo, podaljšajo in privihajo trepalnice. Zahvaljujoč sinergiji med najlonskimi mikrosferami je možen tudi večkraten nanos brez packanja, lepljenja, drobljenja maskare.

Mešanica edinstvenih sestavin ustvari neverjetno definicijo, intenzivno bravo in neverjeten volumen.

Arganovo olje nudi odlično zaščito trepalnicam in deluje kot antioksidant (proti prostim radikalom). Trepalnice so mehkejše, prožnejše in lepše.

Carbon black dh complex je poseben kompleks za neverjetno čisto in intenzivno črno bravo.

2IZJEMEN APLIKATOR Z ELASTOMERI ZA NATANČNO NANAŠANJE IN POPOLN VIDEZ TREPALNIC

 Doseže vse, tudi tiste najbolj skrite trepalnice v kotičkih oči. Različne dolžine ščetin se enakomerno razporedijo in omogočajo enostaven nanos in pravšnjo količino izdelka.