Čudovita barva in nega ustnic z Max Factor-jem

Max Factor je na Slovensko tržišče lansiral Colour Intensifying Balm – prvi Max Factor balzami za ustnice, ki s plastenjem nanosov stopnjujejo intenzivnost barve. Barvni toni so prilagojeni trenutnim modnim trendom, ki jih lahko sami ustvarite z nanosom Lip balzama od nežnega odtenka do intenzivno vpadljivega. Odločitev je vaša.

Max Factor raziskave kažejo, da ženske z leti postanejo pogumnejše in svoje ustnice vedno bolj poudarjajo, a še vedno imajo rade nadzor na intenzivnostjo odtenka. Iščejo izdelek, ki jim daje nadzor, da se prilagodi na njihovo ličenje/videz, kot si jo želijo. Gradnja v intenzivnosti barve z vsakim slojem, jim odgovarja za te potrebe. Poleg tega jim Colour Intensifying Balm z nadzorovanjem transformacije ustnic in bogate nege omogoča širok barvni izbor različnih odtenkov, kakor tudi nadzor nad intenzivnostjo barve, ki jo želijo na ustnicah. V primerjavi s klasičnimi zelo pigmentiranimi šminkami so novi Colour Intensifying Balm prava revolucija za ženske.

12Učinek balma

Globalni trendi za ličenje dajo velik velik poudarek na naravno polt, zato je balzam za ustnice postal nujen pripomoček za dosego trendovskega izgleda. Mehki breskovi toni nadomestitijo naravno obarvne ustnice, odločnejši rožnati odtenki pa so prisotni že pri nekatrh trendih preteklih let, a se letos ponovno pojavljajo v SS15.Colour Intensifying balm ustvari noslijv in enostaven vdez.

Tina Fabjan vodja umetnikov ličenja Max Factor: „V modnem zakulisju se velkokrat zanjedmo v situaciji, ko imajo manekenke ustnice izsušene in jih je potrebno dodatno negovati z balzamom ter jih nahraniti z vlago. Zdaj imamo izdelek, ki ima vse v enem.”

“Naravno obarvane ustnice so ključna točka poletnega trenda v sezoni SS15. Ženske si rade poudarijo ustnice in preiskušajo tako nove barvne ostenke, kot razliučne teksture rdečil za ustnice. Lepota novega Colour Intensifying Balma je v tem, da se ženske z enim samim produktom igrajo z učinkom barve. Na ta način dosežejo tako naravno obarvane ustnice, kot intenzivnejšo barvo s stopnjevanjem nanosa balzama.«

Colour Intensifying Balm, cena vsakega balzama je cca. 8,60 €.
Colour Intensifying Balm, cena vsakega balzama je cca. 8,60 €.

Kako deluje tako posebna formula?

Vlaženje – vsebuje do 70% vlažilnega balzama in emulgatirjev. Posebna zaščita, ki zavira izhlapevanje vlage iz ustnic in jih ohranja navlažene. Prav tako dodatno neguje z maslom manga, karitejevim in kokosovim maslom.

Barva: Z nanosom samo ene barve se izjemno fini pigmentni delci enakomerno raztopijo na ustnicah, za kar poskrbijo negovalna masla S stopnjevanjem nanosa se pigment ojača in posledično intenzivno obarva.