Čudežna dieta Kim Kardashian

V Hollywoodu sedaj zadržujejo sapo! Kajti najnovejša dieta s steznikom pričara v izjemno kratkem času ozek pas in preoblikuje postavo. Nevaren trend ali novo čudežno zdravilo? Kim Kardashian (34) to sploh ni pomembno. Kim je v hipu postala fan ‘nove’ metode preoblikovanja telesa in na Instagramu že objavila fotografijo svoje popolne postave v obliki peščene ure.

Reality show zvezdica Kim Kardashian nikoli ne izpusti nobene diete, da se bi znebila svoje odvečne teže. Po sporni Atkins dieti, je 33-letnica našla novo, nič manj vprašljivo dieto: DIETA S STEZNIKOM.

Kim se je fotografirala med športanjem. Foto: Kim Instagram
Kim se je fotografirala med športanjem.
Foto: Kim Instagram

Nova dieta?

Pri uporabi korzeta se preoblikuje pas. Kot vidimo pri Kim, je učinek res opazen! Na Instagramu je Kim objavila svojo fotografijo, na kateri nosi belo športno majico in hlače ter vijoličen steznik, ki jo spremeni v pravo trlico. Ponosno je pod fotografijo napisala:  #Sanduhr #waist #trening #no Photoshop! Po dveh tednih nošenja steznika in pravilni prehrani, je Kim izgubila že 3 kilograme.

Kako deluje trendi dieta?

Nova najljubša dieta zvezdnikov je: za viden učinek in preoblikovanje telesa morate steznik nositi več ur na dan. S časom se spodnja rebra preoblikujejo in stisnejo, tako da se zmanjša obseg pasu. Druga stvar je ta, da steznik nosite med obroki; ker so organi izjemno stisnjeni, lahko pojeste le majhno količino hrane. In če steznik nosite tudi med športom, se maščoba topi še hitreje.

Kot kaže dieta res deluje. kajti Kim je videti izjemno vitka.  Foto:  Julia Malysch
Kot kaže dieta res deluje. kajti Kim je videti izjemno vitka.
Foto: Julia Malysch

Nova najljubša prehrana zvezdami

Kim Kardashian ni le hollywoodska zvezdnica, ki je zasvojena z bizarno dieto s steznikom. Tudi sestra Khloe (30) in igralka Jessica Alba (33) sta veliki privrženki steznika. V intervjuju za spletno trgovino  Net-A-Porter je Jessica Alba povedala “To je bilo brutalno hujšanje in prav gotovo ni za vsakogar,” pravi igralka. “Dvojni steznik sem nosila tri mesece, podnevi in tudi ​​ponoči. Bilo je naporno, ampak se je splačalo. ”

Tesno oprijet steznik v ​​pasu ni brez stranskih učinkov. Pretesen steznik lahko privede do radikalnega zožanja pasu in posledično premika vseh notranjih organov navzgor in navzdol.

Kim Kardashian se ne obremenjuje s svojim zdravstvenim stanjem, dokler izgleda vrhunsko in je iz dneva v dan bolj vitka. Saj vsi vemo, da so obline njen ključni kapital. In ker v Hollywoodu še vedno kraljujejo vitke postave in seksi obline, bomo še naprej priča tako bizarnih lepotnih trendov.