COLLISTAR predstavlja: Active Protection Sun Spray SPF50+

Collistar  ostaja zvest svojim vodilnim načelom: visoka kvaliteta in vsakoletna izboljšava raziskovalnih procesov – zagotovilo za najbolje izdelke za zaščito kože na soncu!  To so koordinate linije ˝Special Perfect Tan˝, Collistarjevega programa sončne nege, ki je s svojim 22,9% deležem tržišča*, že leta vodilni na področju sončne nege.

*podatki NPD, 2016 – Prestige Parfumeries – Prestige blagovne znamke – sončna linija

Vsako poletje… nove inovacije… novi nepogrešljivi izdelki! Collistar SPECIAL PERFECT TAN.

 

Na soncu ni prostora za kompromise   

Visoka zaščita je osnovna lastnost – pravzaprav je to super zaščita. Sledeč temu cilju, Collistar izdeluje nadvse edinstvene izdelke za zaščito pred soncem. Izredno uravnoteženi in obogateni z aktivnimi sestavinami izboljšujejo navlaženost kože, preprečujejo kožno staranje in s svojo ultra čutno teksturo in dišavami razvajajo čutila. Collistarjeve premišljene specialitete so nenadomestljivi zavezniki v boju proti prekomernemu soncu, saj podarjajo varno, sijočo in dolgo-obstojno zagorelost brez kakršnegakoli stresa.

 

In letošnja novost? Izdelek z visoko stopnjo zaščite…

Active Protection Sun Spray SPF 50+, ki so ga razvili v sodelovanju z Univerzo v Sieni, je izdelek, ki dobro ponazarja hitro prilagoditev na spreminjajoče se življenjske sloge. Ta poseben izdelek je del nove linije za hiper občutljive tipe kož, ki je zgodba o uspehu lanskega leta, zahvaljujoč svojim novim, izredno učinkovitim formulam in izvirnim teksturam, ki na koži ne puščajo sledi.

ACTIVE PROTECTION SUN SPRAY SPF50
Sprej za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem ZPF50. Za 150ml boš morala odšteti 34,62 €.

HIPER OBČUTLJIVE KOŽE

ACTIVE PROTECTION SUN SPRAY SPF50+

Zaščitni sprej za sončenje z ultra hitrim vpijanjem – ZF 50. Hiter, enostaven nanos in odpornost na vodo. Active Protection Sun Spray SPF50+ je izdelek, ki ga lahko uporablja tudi najbolj občutljiva, reaktivna koža. Skrivnost hitrega, enostavnega in vsestranskega nanosa?  Posebna 360° razpršilna šoba, s katero se sedaj ponašajo vsi izdelki Collistarjevega programa za občutljive kože za leto 2017. Šoba omogoča hitro nanašanje, ki ne potrebuje masiranja.

Tekstura je lahkotna, osvežujoča, brezbarvna in odporna na vodo, idealna tudi za otroke, ljubitelje športa in kogarkoli, ki si želi lahkotne zaščite , toda nadvse učinkovite zaščite na soncu!

Nemastna formula omogoča odlično zaščito obritih ali golih glav in je še posebej primerna sončna zaščita za kapilare, temne pege, kožna znamenja, tetovaže in brazgotine. Proizvod je popoln za vse s kožo, ki je podvržena opeklinam ali razdraženosti in je namenjen vsem, ki bi radi bili na soncu popolnoma zaščiteni.

Collistar je raziskave opravil v sodelovanju z Univerzo v Sieni.

NOVO

Formula vsebuje enake aktivne sestavine, ki so del linije za hiper občutljive tipe kož:

ANTIOKSIDANTI, LUTEIN, ki zavira staranje kože, VITAMIN E, JOJOBINO OLJE in izvleček opuncije, italijanske Aloe z izrednimi vlažilnimi in gladilnimi lastnostmi.

Zaradi te sestave ta sprej kožo naredi resnično mehko, svilnato in navlaženo. Ne vsebuje dišav, barvil, parabenov, silikona, mineralnih olj, znanih alergenov in niklja (<0.0001%) in je zato še bolj nežen in sprejemljiv, tudi najbolj občutljivim tipom kož.