CHLOÉ LOVE STORY EAU SENSUELLE

Sončni zahod v Parizu. Strehe in ambrasto nebo. Nežen piš vetra na bregovih Sene. V izginjanju dneva, vzbrsti romanca. Nežna in igriva ljubezenska zgodba v somraku.  On je očaran. Ona nehote zapeljiva. Popolno utelešenje Chloé ženstvenosti. Žari v svoji čutnosti.

Chloé razkriva novo dimenzijo ženstvenosti. Ta edinstven eau de parfum je popolna kombinacija prefinjenosti in užitka.

Originalna stvaritev dveh žensk, Anne Flipo (ki je ustvarila že Love Story Eau de Parfum in Love Story, Eau de Toilette) ter Domitille Bertier, razkriva povsem nov obraz s podpisom pomarančnega cveta.

Pomešana s sončnimi notami  skorajda heliotropske vanilije, je ta cvet pomarančevca še slajši in še bolj romantičen kot kdajkoli prej. Njegova čutnost je oplemenitena z noto sandalovine. Žametna in rahlo nežna dišavi podarja globoko eleganco.

CHLOE LS EAU SENSUELLE EDT 30ml 61,83 €
CHLOE LS EAU SENSUELLE EDT 50ml 90,55 €

Simbol zaveze

Pariz in posebna mitična lokacija vseh zaljubljenih… most Pont des Arts. Na tisoče ključavnic ljubimcev iz vsega sveta je bilo v znak ljubezni priklenjenih nanj. In prav te ključavnice ljubezni so postale Chloé Love Story izviren dizajn poustvarjen v steklenički. Steklo in kovina ter nežnost rožnate. In prefinjen trakec. To je skulptura ljubezni – Love Story Eau Sensuelle.

Utelešenje šarma

Naravno lepa in karizmatična igralka Clémence Poésy je obraz Chloé Love Story od samega začetka.  Njena lepota, milina in eleganca so znak prave Parižanke, Parižanke par excellence. Fotografirana na bregu Sene, v povsem mitski atmosferi. S sončnim zahodom, se prižgejo luči in razkrivajo obljubo noči…

 

PR