BOURJOIS predstavlja: Souffle De Velvet

Še pred nekaj leti, smo šminko nanesle zgolj ko smo se odpravljale na kakšen svečan dogodek, ali smo si želele biti neverjetno seksi in zapeljive. A dan danes, je šminka postala stalnica pri naši beauty rutini. K temu pripomore tudi Bourjois, ki je izdal Souffle De Velvet linijo elegantnih, diskretnih… mat barv, ki jih je enostavno nositi!

1Tančica mehkobe na ustnicah

Rouge Edition Souffle de Velvet ne pozna kompromisa med bravo in udobjem. Obogatena je z vlažilnimi sestavinami, njena žametna formula pa daje mehak občutek in poskrbi za 10-urno vlaženje, udobna tekstura pa deluje kot balzam. Nanesite fino in mehko tančico na ustnice z lahko, svilnato teksturo za občutek golih ustnic.

Pol-mat tančica

Občutite popolnoma nov transparenten mat učinek: Rouge Edition Souffle de Velvet. Čiger formula je nežno odišavljena z notami  borovnice in vijolice, z edinstveno hibridno teksturo ponuja svetlo mat bravo z 10-urno obstojnostjo. Ter zagotavlja nežen in svež make-up učinek!

Rouge Edition Souffle de Velvet – 7.7ml . Na voljo v osmih barvnih odtenkih. Cena cca. 13,58 €.
Rouge Edition Souffle de Velvet – 7.7ml . Na voljo v osmih barvnih odtenkih. Cena cca. 13,58 €.

8 svežih in svetlih odtenkov.

Linija ponuja roza, viola in oranžne odtenke. Na voljo je celo odtenek v barvi karamele!  Kateri “Souffle” boste izbrali?

01. Orangélique. Sveža in energična oranžna za vražje angelski nasmeh.

02. Coquelic’oh! Za golo oranžno rdečo.

03. VIPeach. Niti oranžna, niti roza, ta koralna barva pa naredi ustnice popolno mehke.

04. Ravie En rose. Očarljiva in nežno roza barva za ustnice, za ustnice, ki jih vsak želi poljubiti… Poskrbite za skušnjavo in se smejte!

05. Fuchsiamallow. Globoka in intenzivna roza okrepljena z namigom modre.

06. Cherryleaders. Tista prava rdeča v liniji: slastna in drzno češnjevo rdeča.

07. Plum Plum Pidou. Odvisniki od drznih barv bodo od sedaj naprej lahko spali mirno. Navdušeni bodo nad violo lahko kot pero.

08. Carameli Melo. Nude odtenek s pridihom rjavega in roza odtenka za bravo ob kateri boste izgubili zbranost!