Bleščeč nasmeh se vrača

Si bila tudi ti ena od teh drznih, ki so si svoje biserčke polepšale z diamantkom? Eden največjih beauty trendov devetdesetih let je bil zagotovo diamant na zobu, za katerega smo mislile, da se ne bo nikoli več vrnili. Pa kako smo se zmotile!

because why not 🤷🏼‍♀️💎💍💍

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Prva je leta 2015 trend ponovno oživela Katy Perry, ko se je na redeči preprogi pojavila s kljukico znane športne znamke na zobeh, sedaj pa so ji sledile še Hailey Baldwin in manekenka Adwoa Aboah, katera ima na naslovnici i-D Mag revije na zobeh diamantni logo Chanel.

#toothkandy comes in all shapes and sizes. And they look great on everyone! It's fairly new to the #californiavalley, and as the only authorized retailer covering this area, it's my duty to spread the Tooth Kandy love. Follow my page to see upcoming events, guest spot locations and some glittery grills. Any questions you may have you can email me directly at kozha.estetika.lindsay@gmail.com I will be more than happy to answer any and all questions you may have. Also, Tattoo Shops, Piercing Studios, ANYONE… if you're interested in hosting me for a guest spot just shoot me an email! I'm bringing Tooth Kandy to the valley with the guidance and help from @toothkandy (MamaFairy you rock!!!). #toothgem #toothgems #toothcandy #toothfairy #toothkandy #toothkandy209 #toothkandylodi #toothkandynorcal #toothkandyvalley #toothkandystockton #toothkandysanjoaquin #toothkandystanislaus #bodymods #dentalmods #glitter #sparkle #smile #swarovskicrystal #swarovskicrystals #gold #diamonds

A post shared by russiandoll85 (@russiandoll85) on

In seveda, če so nad trendom navdušene zvezdnice, so nad njem še bolj navdušene Instagram uporabnice, katere na svojih profilih že pridno razkazujejo svoj nasmeh z dodatkom. Ker pa je seveda diamant na zobeh stvar devetdesetih, si dekleta nanesejo diamantke tudi na ustnice, katere potem premažejo z lip glossom.

Pri tem trendu enostavno ni pravil: izberi zlate, srebrne ali celo pisane diamantke! Tudi oblika je tvoja izbira, na Instagramu najdeš vse od klasičnih oblik, do zvezdic in križcev. Pazi le, da se odločiš za obliko in barvo, ki sta ti resnično všeč, saj boš svoj nov modni dodatek na sebi nosila kar nekaj časa.

I love my tooth diamond ! Thanks @ancientadornments 💎💎💎💎💎😬

A post shared by emily_wetzel🦋 (@emily_wetzel) on

Čeprav smo me navdušene nad ponovnim rojstvom tega trenda, pa se zobozdravniki držijo za glave. Diamantki se na zobe pritrdijo s posebnih lepilom, ki pa veliko krat ni najbolj prijazen do zob. Zato preden se odločiš, da boš svoj nasmešek dodatno okrasila, preveri, ali se bo res uporabilo lepilo, ki tvojim zobem ne bo naredilo škode.