Beli zobje brez beljenja: deluje s kokosovim oljem

Kaj ženska prvo opazi na moškem? Kaj naredi nekoga v  sekundi simpatičnega? In kaj odpre vrata v skoraj vsak svet? Seveda iskren, lep in bleščeče bel nasmešek. Če si želiš bolj belih zob, a kljub temu ne želiš zapraviti na stotine evrov za beljenje, predlagam, da poskusiš kokosovo olje!

Irina Shayk
Irina Shayk

Metoda čiščenja zob s kokosovim oljem ti bo dnevno vzela le nekaj minut, a bo temeljito očistila zobe in ustno votlino in ob tem z zob nežno odstranila madeže, ki so nastali zaradi prekomernega pitja kave ali črnega čaja (brez mleka). Na to metodo prisega tudi Irina Shayk, ki je s svojim nasmehom osvojila srce Ronalda in aktualno Bradley Cooper-ja.

3Kokosovo olje za bele in svetlejše zobe: Kako deluje ?

  1. Če kokosovo olje hraniš v hladilniku, ga daj vsaj eno uro pred čiščenjem zob na toplo, da se nekoliko zmehča. Za en tretma boš potrebovala pol žličke kokosovega olja, ki si ga daj kar v usta.
  2. Počakaj, da se olje popolnoma stopi in ga s pomočjo jezika lepo razdeli po ustni votlini (po zobeh in dlesnih), nato preostanek olja izpljuni in ust ne izpiraj! Pozor: olje nikar ne izpljuni v umivalnik, saj lahko zamaši odtok. Raje ga izpljuni v kozarec, ko se ponovno strdi, ga zavij v papirnato brisačko in vrzi v smeti. Nasvet: nikar ne pretiravajte z oljem, polovico žličke resnično zadošča.
  3. Po približno petih (a maksimalno po dvajsetih) minutah, je kokosovo olje temeljito očistilo ustno votlino. Nato speri usta z vodo ali po želji z zobno pasto. Postopek ponavljaj vsaj enkrat na dan, dokler ne boš zadovoljna z učinkom. Če so tvoji zobje precej porumeneli, boš prve rezultate opazila že po 14 -ih dneh.