Beauty barva leta 2015 je MARSALA

MARSALA
MARSALA

“Marsala” je ime barve, ki si jo definitivno morate zapomniti, saj bo v letošnjem letu naravnost preplavila vse trgovine z oblačili, kozmetiko in pohištvom. Če še v svoji omari nimate kosa oblačila v tej čudoviti, temno rdeči barvi, je sedaj pravi čas, da se odpravite po nakupih. Če želite biti še bolj trendi, k oblačilom v omenjeni barvi kombinirajte tudi lepotne produkte v Marsala odtenku!

 

Preden se posvetimo kozmetiki, razjasnimo, kakšna barva sploh je ta opevana Marsala!

Marsala je subtilno zapeljiv barvni odtenek, ki nas vleče v svojo celovito toplino. Podobno kot likerno vino, kateremu Marsala posodi svoje ime, da barvi prijetno toplino, tako kot kozarec likerja po dobrem obroku.  Barva odraža neko naravnost, saj posnema barve zemlje, njeno osnovo tvorita rdeča in rjava, ki v kombinaciji izžareva subtilnost. Močan, a hkratni zelo stilski ton, je všeč vsem in se zato vedno pogosteje pojavlja v svetu mode, kozmetike, industrijskega oblikovanja, pohištva in notranjega oblikovanja.  (Prevedeno iz: Leatrice Eiseman, izvršna direktorica inštituta Pantone Color Institutes)

Ideja za make-up tokrat od Sephore. Foto: Sephora
Ideja za make-up tokrat od Sephore.
Foto: Sephora

Čudovita barva je kot nalašč za naslednje dni, saj ustvari občutek topline. V spodnji galeriji si lahko ogledate najlepše lepotne produkte v Marsala barvi in izberete svojega najljubšega.