Beauty adventni koledarji 2016

Morda se ti še zdi malce zgodaj, a prave beauty navdušenke so že mesece na lovu za tistim enim, ta pravim, ki jih bo presenečal cel mesec in razveseljeval še mesece za tem.

Seveda govorim o adventnem koledarju, ki vsebuje samo lepotne sladkorčke. Čeprav še nikjer ni prazničnega vzdušja, pa je potrebno veliko prej, kot pa konec novembra razmisliti, kateri lepotni adventni koledar nas bo osrečeval cel praznični mesec.

Čeprav smo imele pred leti le malo izbire, pa je sedaj vedno več lepotnih znamk ugotovilo, da so beauty adventni koledarji prava tržna niša. Skoraj zagotovo verjamem, da si že našla koledar, ki ti je pri srcu, pa ti naj podam še nekaj idej.

Če si strastna nakupovalka preko Asos spletne strani, ti letos ne bo ušel ta sladkorček. Koledar vsebuje 24 produktov za nego las, obraza in ličil, priznanih lepotnih znamk. Tvoj bo za cca. 67 € in si ga lahko naročiš na Asos strani KLIK  .

 

Tako kot vsako leto, je tudi letos izdal Alessandro adventni koledar, ki vsebuje štiriindvajset produktov, s katerimi boš razvajala svoje nohtke in dlani. Vsekakor top izbira za vse navdušenke manikire. Alessandro adventni koledar bo tvoj za cca. 40 €.

 

Če si ljubiteljica luksuzne negovalne kozmetike, prav tako pa tudi ličil, je zate popoln Decléor adventni koledar. Lepotni adventni koledar vsebuje vse od olja za obraz, do »must have« ličil. Z elegantnim črno zlatim dizajnom so resnično pričarali vzdušje praznikov. Decléor adventni koledar najdete tukaj in bo tvoj za cca. 70€.

 

Adventni koledar, ki je namenjen vsem, ki jim je nega obraza in kože več kot zelo pomembna. The Rituals adventni koledar vsebuje luksuzne beauty izdelke, ki ne bodo negovali samo samo vaše kože, ampak tudi vašo dušo. The Rituals adventni koledar s kultnimi izdelki bo vaš za cca. 60€, pokukaj ga tukaj.

 

Že tradicionalen The Body Shop adventni koledar, katerega mora imeti vsaka, ki ima rada dišeče in negovalne stvari. V njem boste našle vse od gela za prhanje, do nove kolekcije ličil. Izbirate lahko med tremi različicami za 95 €, 130€ ali 160€, več si oglej tukaj .

 

Morda še ne poznaš te luksuzne znamke. Zato je adventni koledar ravno pravšnji za to. Molton Brown Scented Luxuries adventni koledar vsebuje vse od čudovito dišečih losjonov za telo, gelo za prhanje, do mask za lase in celo omamno dišečih svečk. Koledar bo tvoj za cca 160 € in ga najdeš na njihovi spletni strani KLIK .

 

Vsaka beauty navdušenka pozna Kiehl´s lepotne produkte. Poleg svojih kultnih izdelkov kot je Ultra krema za obraz in nočni koncentrat, se bo v njem še skrivalo dvaindvajset drugih beauty sladkorčkov. Kiehls lepotni koledar bo tvoj za cca. 105 € in ga boš lahko od 10. oktobra naročila ekskluzivno pri SELFRIDGES .

 

Sicer še sedaj ni nič znanega, razen fotografije, pa bi naj tudi Essence letos ponovno izdal adventni koledar. Prikupen in unikaten dizajn kocke bi naj vseboval štiriindvajset produktov orginalne velikosti. Celo paletko osmih senčil! Že nestrpno pričakujemo!