ARTISTRY predstavlja dva nova izdelka linije essentials by ARTISTRY

Navdahnjen z naravo je Amway svojo linijo za nego kože essentials by ARTISTRY izpopolnil z dvema novima proizvodoma – osvežujočim tonikom za nečiste predele kože in  ter gelom za nečisto kožo.

Kolekcija odstranjuje nepravilnosti na koži, kot so nečisti predeli kože, ogrci in akne, ki so pogosti in se ne pojavljajo izključno pri mlajši koži, ter preprečuje nastanek novih aken. Z mešanico naravnih sestavin in učinkovitih snovi za preprečevanje nastanka aken  essentials by ARTISTRY nudi svežo in čisto kožo ter jo ima pod nadzorom.

essentials by ARTISTRY™ osvežujoči tonik za nečiste predele kože

Ta nemastni tonik z limono, salicilno kislino in aloje vero za kožo, nagnjeno k aknam, globinsko čisti pore, da bi jo osvežil in zmanjšal izločanje maščobe, vidnost por in nečiste dele kože. Čisti, prečiščuje in odstranjuje zamašene pore, da bi bila koža videti bolj čista ob stalni uporabi.

Priporočilo je, da se uporablja vsak dan za zaščito kože pred nastankom aken. (Osvežujoč tonik za nečiste predele kože, 200 ml cena cca. 21 €)

essentials by ARTISTRY™ Gel za nečisto kožo

Ta gel brez vonja in draženja kože, ki vsebuje lesko, salicilno kislino in zeleni čaj, prodira v kožo, da lahko nežno očisti nečiste predele kože in istočasno umiri kožo ter pomiri rdečico. Ohranja kožo čisto s preprečevanjem nastanka novih aken.

Uporablja se po potrebi na prizadetih območjih. (Gel za nečisto kožo, 30 ml cena cca. 23 €)