Anthelios XL zaščita pred soncem, ki jo priporočajo dermatologi

Občutljiva koža obraza je nenehno izpostavljena sončnim žarkom, zato je njena pravočasna zaščita nujna za preprečevanje alergije na sonce, nastanka pigmentnih lis, prezgodnjega staranja kože in dolgotrajnih poškodb celic. Anthelios XL GEL-KREMA s teksturo »dry touch« zagotavlja zelo visoko zaščito obraza zahvaljujoč patentiranemu sistemu filtrov Mexoplex®, ki je posebej namenjen koži, občutljivi na sonce.

Dejstvo je, da nismo vsi enaki, ko je govora o soncu: nekateri tipi kože imajo višji prag tolerance kot drugi. Poleg tega je način, kako sonce vpliva na naše telo, povezan z različnimi dejavniki, vključno s starostjo, občutljivostjo kože, materinimi znamenji, okoljem in pogoji izpostavljenosti. Čeprav je sonce bistvenega pomena za življenje, lahko prekomerno izpostavljanje trajno poškoduje kožo, pa tudi zdravje. Zato moramo biti nujno pozorni na čas, ki ga preživimo na soncu in pravočasno zaščititi kožo pred škodljivimi učinki sončnih žarkov. Zlasti koža obraza je UVB in UVA žarkom ter njihovim škodljivim učinkom izpostavljena skozi vse leto. UVB žarki (B kot boleče opekline) povzročijo porjavitev in so glavni vzrok opeklin na koži. UVA žarki (A kot alergije ali anomalije) so škodljivejši od UVB žarkov, saj povzročijo bolečino, prodrejo globoko v kožo in pustijo zelo škodljive posledice, kot so alergija na sonce, motnje pigmentacije in pospešeno staranje kože. Uporaba primerne zaščite lahko pomaga preprečiti občutek nelagodja, še posebej, ko gre za občutljivo kožo obraza. Za vsakodnevno zaščito pred UVA in UVB žarki linija Anthelios iz laboratorijev La Roche-Posay ponuja široko paleto tekstur za vse tipe kože, vključno z občutljivo.

ANTHELIOS XL Gel- krema SPF 50+. Cena cca. 16,57 €.
ANTHELIOS XL Gel- krema SPF 50+. Cena cca. 16,57 €.

ANTHELIOS XL »dry touch« gel-krema za obraz SPF 50+ zagotavlja optimalno, dermatološko testirano zaščito zahvaljujoč patentiranemu sistemu Mexoplex® v kombinaciji s termalno vodo La Roche-Posay, ki ima pomirjevalne in antioksidativne lastnosti. Edinstvena tekstura »dry touch« zagotavlja takojšnjo absorpcijo brez mastnega leska in belih sledi. Izdelek je vodoodporen, nekomedogen, ne vsebuje dišav in parabena in je primeren za normalno, mastno in problematično kožo. Novost je embalaža v obliki dozirnika, ki omogoča lažjo uporabo in odmerjanje izdelka.

Poleg ustrezne UV-zaščite ženske pri negah za zaščito pred soncem vse pogosteje iščejo tudi dodatne prednosti. Anthelios ponuja rešitve za zaščito pred soncem za vso družino, izdelki pa so prilagojeni vsakemu posameznemu tipu kože in vsem oblikam izpostavljenosti.

ANTHELIOS XL Gel- krema SPF 50+. Cena cca. 16,57 €.
ANTHELIOS XL Comfort krema. Cena cca. 16,57 €.

ANTHELIOS XL COMFORT KREMA SPF 50+

Anthelios XL Comfort krema predstavlja optimalno zaščito z vpojno in zelo prijetno teksturo. Vlažilna, žametna, nemastna in primerna za suho kožo.

ANTHELIOS XL Ultra light fluid SPF 50+. Cena cca. 16,97 €.
ANTHELIOS XL Ultra light fluid SPF 50+. Cena cca. 16,97 €.

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID ZA OBRAZ SPF 50+

Nova, izjemno lahka tekstura: tekoč, nemasten in neopazen izdelek z nevidnim končnim slojem. Zelo vodoodporna in za vse tipe kože.

ANTHELIOS BLUR krema SPF 50. Cena cca. 18,40 €.
ANTHELIOS BLUR krema SPF 50. Cena cca. 18,40 €.

ANTHELIOS BLUR KREMA SPF 50

Blur krema ima inovativno teksturo pene z učinkom optičnega glajenja, ki se v trenutku vpije v kožo. Gladi drobne nepravilnosti in naravno izravnava polt. Ima žameten učinek, na voljo je v dveh odtenkih in je primerna za vse tipe kože.