40. obletnica linije Giordani Gold

Giordani Gold, glamurozna Oriflame znamka, že 40 let ženskam širom sveta ponuja izjemne trenutke razkošja. Ličila linije Giordani Gold resnično odsevajo umetnost čudovitega življenja, saj so ustvarjena s smislom za podrobnosti, vsebujejo pa le najboljše surovine. Gre za več kot razkošje – gre za življenje, polno zadovoljstva, samozavesti in elegance.

gg_senciloMed novostmi, ki jih predstavlja Oriflame ob tej priložnosti, so Giordani Gold senčila za oči v kroglicah: sijoča senčila za oči z zelo razkošnim zaključkom. Majhne, do popolnosti oblikovane kroglice v intenzivno pigmentiranih mat in perlastih odtenkih so formulirane z vlakni kašmirja, ki poskrbijo za svilnat zabris in nebeški, žametno mehak zaključek.

gg_iconic_maskaraNa voljo je tudi NOVA Giordani Gold Iconic vse-v-enem maskara za popolne trepalnice, ki jo odlikuje super krtačka saj boš z eno samo drsečo potezo odela tudi najmanjše trepalnice v svilnato, negovalno formulo.

gg_paletaUstvari vpadljiv videz kjerkoli in kadarkoli s pomočjo Giordani Gold razkošne barvne palete. Priročna vse-v-enem paleta je obvezna oprema za vsako prefinjeno žensko.

gg_iconic_heritageIn pa še nepogrešljiva za vsako žensko: klasična, rdeča šminka Giordani Gold Iconic Heritage. Razkošna, kremnata barva s satenastim zaključkom se enostavno nanaša in ostane na svojem mestu.