4 praznični ‘must-have’ lepotni produkti

Boš praznike preživela doma, tako kot jaz, v krogu svoje družine in najdražjih? A to zate kljub temu ne pomeni, da se boš odrekla prazničnemu make-upu. Lahko rečemo, da boš k svojemu stylingu dodala še kanček več glamurja.

_MG_8859Če se prepoznaš v zgoraj napisanem, potem imam zate najlepše, najboljše in najbolj glamurozne produkte, s katerimi boš zablestela pod smrečico.

Foto 1V svetu se lahko le nekaj trendov okiti z nazivom večna klasika, ki nikoli ne pride iz mode. Recimo dišava Chanel No. 5, nude nohti in rdeče ustnice. Slednji trend lahko uporabljate v vsakdanjem življenju in ob posebnih priložnostih.  Še posebej glamurozni sta šminki Yves Saint Laurent v barvi ”Nr. 1 – Le Rouge” (cena cca. 32 €) in DIOR State of Gold, šminka v  barvi ”Nr. 540 – Magique” (cena 32 €) v zlati embalaži.

Foto 2Da bodo naše oči še posebej izstopale, je obvezna uporaba senčila. A ne senčila v ‘kar eni’ barvi, ampak v zlati ali srebrni. Ženske z rjavimi očmi se odločite za senčilo v zlati barvi, recimo Max Factor, v barvi ”Nr. 06 – Golden Gree”, tako bodo vaše oči videti še bolj žareče in tople. Tiste z modrimi očmi izberite senčilo v srebrni, kot je DIOR –jevo, v barvi ”Nr. 025 – Magnetic” (cena 33 €) barvi, tako bo modrina še intenzivnejša in zelenooke dame lahko izberete oba odtenka – z zlatim bo barva vaših oči videti toplejša, s srebrnim senčilom pa hladnejša.

Foto 3Da bodo naše očke res lepo uokvirjene, uporabite maskaro v črni barvi, ki bo ustvarila čudovit volumen, a trepalnic ne bo zlepila. Priporočamo, da uporabite maskaro Lash Princess Volumen od Essence (cena cca. 3,30 €) ali pa Supreme Volume maskaro od Artdeca (cena cca. 14 €).

Foto 4In na to kar rade pozabimo. Parfum! Zelo pomembno je, da svoj zunanji videz podkrepite z dišavo, ki ustreza vašemu karakterju. A tudi tukaj velja, ne pretiravajte – popolnoma zadošča ,dadišavo nanesete na vrat, podlahti in dekolte. Jaz se bom odločala med najnovejšo Marc Jacobs Decadence (50 ml stane 85 €) in Giorgio Armani Sì (50 ml stane 65 €).