4 najboljše kreme za predel okrog oči

Gube, zabuhlost, izguba napetosti kože – predel okoli oči potrebuje vso našo pozornost in precej več nege kot zgolj dnevno in nočno kremo. Strokovnjaki svetujejo, da k svoji običajni negi, po 25 letu starosti, dnevno uporabljamo še kremico za predel okrog oči. Toda katera krema res pomaga? Odgovor na to vprašanje smo dekleta Pentlje.si poiskala kar v lastnih kozmetičnih omaricah in ti predstavljamo svoje 4 favorite, ki so primerni za vsak žep, saj veš – drago ni vedno boljše!

Vichy Aqualia Thermale roll-on gel za okrog oči

Aqualia Thermal roll-on proti podočnjakom in blazinicam pod očmi je krepilni hidrogel proti blazinicam in podočnjakom na predelu okoli oči, ki odpravlja znake utrujenosti na predelu okoli oči. Termalna voda Vichy, ki kožo pomirja in krepi, je združena z dekstranom in escinom, ki zgladita dehidrirane gube, blažita zabuhle blazinice in zmanjšujeta podočnjake. Osvežilna vlažilna tekstura, v kombinaciji z masažnim učinkom kovinske konice, v trenutku spodbudi drenažo na predelu okoli oči in ga poživi.

 

LRP Hydraphase Intense za področje okoli oči

Visoko učinkovito vlaženje, zahvaljujoč fragmentom hialuronske kisline za glajenje tankih linij izsušenosti. Dekongestivno delovanje kofeina in termalne vode La Roche Posay deluje proti zabuhlosti in temnim kolobarjem, ter poskrbi za 24 – urno vlaženje.

Fragmenti hialuronske kisline zagotavljajo epidermalno kohezijo, saj dovajajo in zadržujejo vodo v koži za izjemno dolgotrajno vlaženje,ter ponovno vlaženje za glajenje tankih linij izsušenosti okoli oči. Dekongestivni kofein pa učinkuje proti zabuhlosti.

Decléor Harmonie Calm za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem

Kozmetika Decléor | Decléor je največja kozmetično-aromaterapijska blagovna znamka na svetu, ki je bila ustanovljena leta 1974. Filozofija blagovne znamke zagotavlja popolno harmonijo telesa, kože in duše. Zato je izpiljena tudi formula Decléor Harmonie Calm gel-kreme za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem. Primerna je za vse tipe kože!

Eucerin Hyaluron-Filler krema za predel okoli oči proti globokim gubam

Eucerin Hyaluron-Filler krema za oči proti gubam vsebuje hialuronsko kislino, ki takoj zapolni volumen kože in tako vidno zmanjša izrazitost gub. Vsebuje saponin, ki vzpodbuja koži lastno sintezo hialuronske kisline v globljih plasteh kože. Gube, celo globoke, se zapolnijo od znotraj navzven. Vsebuje SPF 10.

Eucerin Hyaluron-Filler krema za oči je brez dišav. Lahko jo uporabite kot podlago za make-up. Primerna za uporabnice kontaktnih leč. Primerna za uporabo po injekcijah hialuronske kisline.