3 razlogi, zakaj potrebujete podaljšane trepalnice

Sanjate o dolgih, gostih trepalnicah, kot jih imajo modeli in hollywoodski zvezdniki? Te sanje lahko zelo hitro postanejo resničnost: Čarobna beseda je podaljševanje, ali zgostitev trepalnic. Lepotni tretma ima kar nekaj prednosti, in sicer :

Woman eye with long eyelashes. Space for text.

zjutraj boš lahko spala vsaj 10 minut dlje

Se sprašujete, kaj ima to veze s podaljšanimi, oz. zgoščenimi trepalnicami? Če so vaše trepalnice narejene res dobro, enakomerno gosto, uporaba maskare popolnoma odpade in s tem si lahko privoščite nekaj minut daljši spanec. PS: življenjska doba podaljšanih trepalnic je maksimalno štiri tedne – torej približno 28 dni, ko lahko spimo dlje.

oznaka #wokeuplikethis končno dobi pomen

Niste mogle verjeti, ko ste na socialnih omrežjih zagledale fotografije popolnih deklet brez make-upa s pripisom #wokeuplikethis (zbudila sem se takšna)? Sedaj izraz končno dobi pomen, s podaljšanimi, oz. zgoščenimi trepalnicami boste vedno in to res vedno imele popolno uokvirjene oči!  Ne glede na to, če boste v pižami ali koktajl obleki, vaše trepalnice bodo vedno glamurozne in moškim boste ‘mešale’ glave.

Brez trepalnic in s podaljšanimi trepalnicami!
Naravne trepalnice in trepalnice s podaljški!

Pohvale, pohvale in še enkkrat pohvale

Prednost dobro podaljšanih trepalnic je v tem, da so zelo, zelo naravnega videza. Stavek, kot je:”Woah, imate dolge trepalnice,” bo sedaj postal stalnica. Sladek nasmeh in zahvala bosta zadoščali,  saj dama je tiho in obdrži svoje lepotne skrivnosti zase.

Namig: Če se boste odločili za podaljšanje trepalnic, je pomembno, da vsakih šest mesecev svojim trepalnicam privoščite odmor, da se lahko vaše naravne trepalnice samodejno regenerirajo.