3 pastelni trendi

Ne le spomladi, ličila v pastelnih odtenkih so modna čez vso leto. Eyeliner, šminka in lak za nohte v nežnih barvnih odtenkih takoj pričarajo na obraz svežino. Zato sem izbrala moje tri najljubše beauty videze v pastelnih odtenkih.

1Nohtki, potopljeni v nežno vijolično:

Da nežen vijoličen ton doseže želen učinek, morajo biti vaši nohtki dokaj kratki. Pastelni odtenki laka po navadi niso preveč prekrivni, zato boste potrebovale vsaj dva nanosa, kar pa s sabo potegne nekaj nevšečnosti, saj boste morale med prvim in drugim nanosom počakati vsaj 20 minut. Če želite manikiro nositi nekaj dni, ne pozabite na nadlak.

2Ustnice, odete v rosé:

Rosé je izjemno izrazita barva, ki je videti zelo harmonična, zlasti na svetli polti. Kar pa ne pomeni, da pred nanosom ni potrebno vložiti nobene nege v vaše ustnice. Poskrbite, da so vaše ustnice lepe, nimajo lusk in so navlažene, komaj nato nanesite rdečilo. Če tega ne boste storile, bo šminka še dodatno izpostavila nevšečnosti.

3Oči, sladke kot bombončki:

Pri ličenju oči v pastelnih odtenkih je dovoljeno skoraj vse, le temen eyeliner morate pospraviti. Kako se naličiti: Na zgornjo veko nanesite intenzivnejše senčilo, ki ga nežno zabrišite proti obrvem. Svetlejše senčilo nanesite s tankim, ploščatim čopičem ob spodnji vrstici trepalnic in ga prav tako nežno zabrišite. Z rjavim (še bolje zlatim) eyelinerjem, tesno ob zgornji linije trepalnic, narišite zelo tanko črto in videz zaokrožite z maskaro na trepalnicah.