3 koraki do popolnih obrvi z Bourjois Brow izdelki

Vse težimo k lepim in urejenim obrvem, saj so te okvir našega obraza. Trend njihovega oblikovanja se vsakih nekaj let povsem spremeni; se še spomnite, ko smo nosile obrvi tanke kot črtice? Ali pa ko je pred dvema letoma svet preplavil povsem novi trend, gostih in razmršenih obrvi, kot jih nosi Cara Delevingne. Trenutno vse težimo k nekoliko debelejšim, ne preveč poudarjenim obrvem.

Če še nisi našla svoje popolne oblike obrvi se pojavi dilema, katera obrvi obrvi izbrati? Jaz pravim: tista, ki pristaja na tvoj obraz!

Najdi svojo obliko

Potem, ko boš (ali morda si že) našla pravo obliko obrvi, ki pristajajo na tvoj obraz, jo obdrži. Če ne veš kakšna oblika je najbolj primerna za tvojo obliko obraza obišči izkušeno kozmetičarko in se prepusti njenim rokam. Lepo oblikovane obrvi morajo imeti lok in se začeti na pravilnem mestu (vzporedno z nosnicami). Zavedati se moraš, da obrvi ne bodo nikoli popolnoma simetrične (!).

Poudari

Ko najdeš svojo obliko (in težiš k temu, da jo za dlje časa zdržiš), je naslednji pomemben korak: POUDARJANJE. Vsaka ima svoj najljubši lepotni pripomoček, zato je izbira popolnoma tvoja. Jaz predlagam: Bourjois Brow Pomade – debelo črtalo za zapolnitev praznine v obrveh, Bourjois Brow Design – obarvan gel za obrvi za oblikovanje ali pa Bourjois Brow Duo Sculp –  senčilo za oblikovanje obrvi.

Osvetli in definiraj

Ko končaš s poudarjanjem svojih obrvi, pod obrvmi nanesi osvetljevalec, ki jih bo optično dvignil, v paletki Bourjois Brow Duo Sculp najdeš ob dveh senčilih za obrvi, tudi osvetljevalec. Osvetljevalec nanesi od pričetka obrvi vse do konca in ga nežno zabriši navzdol, na ta način boš svojim obrvem in seveda tudi obrazu dodala še dodatno konturo.