Barvni lasje – ti odtenki so trendi v letu 2018!

Pisani lasje zdaleč niso več tabu! Lani smo oboževale pastelne odtenke, ki so se lepo prelivali iz vijolične na modro, preizkusile rožnate konice in modra pramena, ampak kako se bodo, tiste ta drzne, letos lotile svojih las? Vsekakor tudi letos velja, da če želiš lepo, precizno, modno in kvalitetno obarvati svoje lase, moraš obiskati frizerja svojega zaupanja.

Roza – barva ure

Ni več nova, a še vedno dobrodošla in predvsem zaželena: roza barva las. Barva na laseh ostane nekaj časa, ali pa jih pobarvaš samo za enkratno priložnost, kajti če ti je všeč, a ne želiš trajno pobarvati svojih las, lahko svetle lase preprosto in hitro obarvaš s kredami na roza.

When color and creativity meet 💞 #Matrix color by @svetlana_kosl.

A post shared by Matrix (@matrix) on

Pramena v barvah mavrice

Si za polovične stvari? To so prelivajoča se pramena, v ne preveč vpadljivih barvah, ki poskrbijo za globino las in nežno gibanje in so vsekakor primerna za vsakodnevno uporabo, saj jih lahko tudi lepo skriješ. Tovrstna pričeska mora biti vedno stilirana, saj na krepastih laseh izgubi ves svoj čar.

@courtneycasalehair is the artist… Pulp Riot is the paint.

A post shared by Pulp Riot Hair Color (@pulpriothair) on

Intenzivna barva sonca

Če si naveličana pastelov, potem priporočam, da na socialnih omrežjih poiščeš inspiracijo o rumeno-oranžno-rdeče prilivajoče lase, ki spominjajo na toplo sonce.  Intenzivne barve še posebej pristajajo svetlopoltim dekletom, ki so pripravljene redno barvati in vzdrževati barvo, ker tudi v tem primeru velja, da se barva ekstremno hitro spira in izgubi svoj čar.