Essence nova trend kolekcija “hip girls wear blue jeans”

Jeans je vedno dobra ideja! Tega se zaveda tudi essence, ki je v edinstveni omejeni kolekciji (na policah od junija do julija) “hip girls wear blue jeans” združil največja trenda  vseh časov: bronzing in jeans. Trend kolekcija bo na voljo v drogerijah DM, spletni trgovini Click2chic, Interspar Ljubljana od 14.6.naprej.

Šminka illuminating cena cca. 2,79€.

Če iščeš dolgo obstojno šminko, preizkusi vsaj eno izmet teh illuminating šminkicih, katere odlikuje prav dolga obstojnost in čudovit sijaj.

Lak za nohte, cena enega je cca. 2,19€.

Ker nikoli ni dovolj lakov za nohte, moreš v svojo kolekcijo dodati te čudovite odtenke. Štirje laki za nohte z obstojno formulo v svetlih, modnih barvah, ki se izvrstno podajo k vsakemu jeans stylingu in so ob tem še odlično prekrivni.

Rdečilo za lica in bronzer, vsak stane cca. 3,59 .

Vsakega posebej ali oba skupaj? Poletni ni preveč zagorele polti zato priporočam, da naneseš tako rdečilo za lička kot bronzer.

Kremno senčilo za ustnice, cena cca. 2,19 €.

Zlato kovinsko kremno teksturo lahko naneseš na celotno površino ustnic in si s tem zagotoviš bleščeč zaključek ali samo na sredino zgornje ustnice in na ta način optično povečaš volumen svojih ustnic.

Nalepke za nohte, cena cca. 1,39 €.

Svoje nohtke lahko popestriš z zanimivimi nalepkami.

Paleta s štirimi senčili za veke in čopičem, cena cca. 4,39 €.

Štiri svetla senčila v nude in rjavih tonih omogočajo naraven make-up stil, idealen za poletne dni!

Bronzer & rdečilo v paleti, cena cca. 4,39 €.
Čopič, cena 3,29 €.

Nimaš rada preveč pigmentiranih paletk? Potem je ta palrta, ki vsebuje tako bronzer kot rdečilo za lička kot nalašč zate, saj je zgolj nežno obarvana in te naredi v hipu bolj sveže. Na ta način lahko hitro in preprosto ustvariš dva najnovejša lepotna trenda “stripping” in “draping”., pri tem ti bo pomagal tudi mehek čopič ki bo lepo zabrisal ličila.

Gel krema za obraz, cena cca. 3,79 €.
Osvetljevalec v stiku, cena cca. 3,59 €.

Gel krema za obraz, ki ima izjemno lahkotno formulo – kot gel krema- s svetlobnimi pigmenti pusti za seboj nežen sijaj in zagotavlja svežo in zbujeno polt. Kombiniraj jo z osvetljevalecem s kremno teksturo v stiku s svetlobnimi pigmenti v dveh odtenkih, ki ustvari najboljši sijaj.