La Roche-Posay Micelarne vode ULTRA

Ličila, nepravilnosti, onesnaženje in nelagodni občutki na koži so zahvaljujoč novi formulaciji micelarnih vod La Roche-Posay stvar preteklosti. Nova linija micelarnih vod ULTRA ustvarja učinek popolnega čiščenja in odstranjevanja tudi nam nevidnih nečistoč, kar zagotavljajo nove formule, ki odpravljajo mikroskopske onesnaževalce in ohranjajo zaščitno funkcijo hidrolipidne kožne pregrade. Micelarne vode, ki so primerne za vsak tip kože, so oblikovane s prenovljenimi formulami, ki zagotavljajo optimalno toleranco in močno učinkovitost čiščenja, obenem pa ne vsebujejo parabena, barvila, alkohola in mila.

 

Špela Žigon in Samir Hejja

PRENOVLJENA FORMULA

V prenovljeni formuli je La Roche-Posay združil moč micel z glicerinom za še boljšo učinkovitost in toleranco. Formula se zlahka razmaže in omogoča lažje lepljenje na ličila in nečistoče, s čimer poskrbi za lažje odstranjevanje nečistoč z manj trenja.

La Roche-Posay razume, da ima vsak tip kože svoje potrebe pri čiščenju, zato so strokovnjaki za občutljivo kožo ustvarili tri edinstvene formule, ki izjemno učinkovitost pri odstranjevanju nečistoč, ličil in nevidnih delcev onesnaženja združujejo z aktivnimi sestavinami – termalno vodo La Roche-Posay.

 

MICELARNA VODA ULTRA – OBČUTLJIVA KOŽA

Učinkovito čisti, odstranjuje ličila in pomirja. Brezhibno odstrani nečistoče in umazanijo, nežno čisti in ne izsuši kože, kožo naredi sijočo in ji daje občutek svežine. Za to micelarno vodo je značilna svežina fiziološkega vonja z novo učinkovitostjo in 1 % glicerina.

Ženske z reaktivno kožo se spopadajo z različnimi izzivi pri izbiri ustreznih izdelkov za čiščenje. Zavedajo se pomena čiščenja ličil, smoga in dima s svojega obraza. Njihova koža reagira na vsakodnevno čiščenje (zategovanje, pekoči občutki, rdečica), kar kaže na pomanjkanje lipidov v zaščitni hidrolipidni kožni pregradi. Da bi zmanjšale draženje, s katerim se srečujejo vsak dan, potrebujejo optimalno tolerantno formulo za čiščenje in odstranjevanje mikroskopskih nečistoč.

 

MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

Prva La Roche-Posay micelarna voda, ki je namenjena za nego reaktivne kože. Zanjo je značilna višja koncentracija glicerina (5 %), ki omogoča zelo prijetno teksturo, ki gladi kožo. Ima dokazano vlažilno moč, nežno čisti in ne izsuši kože, kožo naredi bleščeče čisto, deluje proti zategovanju, rdečici in pekočim občutkom ter ji zagotavlja udobje. Dosežek pri čiščenju reaktivne kože!

 

EFFACLAR MICELARNA VODA ULTRA – MASTNA KOŽA

Učinkovito čisti, odstranjuje ličila in prečisti kožo. Zanjo je značilna svežina Effaclar vonja s prečiščevalno močjo cinka in 1 % glicerina. Ta micelarna voda zagotavlja koži občutek svežine, popolnoma odstrani umazanijo in nečistoče, odstrani 98 % ličil že s prvo bombažno blazinico, kožo naredi bleščeče čisto in manj svetlečo, jo nežno očisti in je ne izsuši.

 

Besedilo in fotografije PR