Zelo praktičen: Ne morem brez tega odstranjevalca laka

Pentlja ima novo orožje proti luščenju laka z nohtov. Ok, priznam, morda produkt ni popolnoma nov, a so ga v zadnjih mesecih precej dodelali; govorim o odstranjevalcu laka za nohte v praktični posodici. Produkt je dovolj majhen in praktičen, da ga lahko spravim v vsako torbico in njegova uporaba je še toliko bolj enostavna – prst potisnete v posodico, ga enkrat zavrtite in izvlecite, lak je odstranjen.

Skrivnost za ‘magičnim’ beauty produktom: V majhni posodici se nahaja gobica, namočena v odstranjevalec laka za nohte. Na vrhu je luknja, v katero preprosto daste prst in ga podrgnete po gobici ; to je vsa umetnost.

Rezultat so popolnoma čisti nohti in najboljša stvar, proces deluje tudi z bleščičastim lakom. Ideja posodice in odstranjevalca laka za nohte je tako enostavna, kot je genialna!

Foto: Lou Loves Beauty
Foto: Lou Loves Beauty

Odstranjevalec laka za nohte, ki ga lahko vzamete s sabo

Zelo praktičen: Odstranjevalec lak za nohte lahko enostavno uporabite kjerkoli, saj je enake velikosti kot posodica za žvečilke. Ker je odstranjevanje res temeljito, ne potrebujete več niti vatiranih blazinic za dodatno odstranjevanje razmazanega laka!

Hkrati lahko produkt uporabljate za odstranjevanje laka s pravih in umetnih nohtov, saj je njegova formula tako nežna, da ne razjeda gela.

V spodnji galeriji si oglej najboljše odstranjevalce laka v posodicah.