Z Melvito do žametne kože

V Melvitini zakladnici se skriva prijetno presenečenje za suho in zelo suho kožo, ki hrepeni po občutku udobja. Novo teksturo, nežnejšo od jutranje rose, sta navdihnila dva priljubljena člana družine Melvitinih lepotilnih olj: arganovo in šipkovo olje. Melvita je že dolgo sanjala o edinstvenih, svilnato gladkih in vpojnih teksturah, ki bi bile zasnovane prav s tema oljema. Svoje sanje je sedaj uresničila!

Ekipa z Melvitinega Oddelka za raziskave in razvoj je dragoceni olji 100 % organskega izvora združila s hranilnim karitejevim maslom in ustvarila dve različici lepotilnega masla za telo. Že na dotik sta nekaj posebnega … Izvirna formula je obogatena s čebeljim voskom, zato tekstura ni ne mastna ne lepljiva, čutna dišava pa še poveča užitek ob uporabi. Lepotilno maslo z razkošno in žametno gladko teksturo se nemudoma vpije v kožo ter jo navlaži in obnovi. Kot da bi bila odeta v prosojno zaščitno tančico, koža zopet pridobi svojo naravno prožnost in žametno mehkobo.

 

Certificirano organsko ARGANOVO MASLO ZA TELO, 100 ml stane 19,90 €.
Certificirano organsko, ARGANOVO MASLO ZA TELO, 100 ml stane 19,90 €.

Melvitino novo Arganovo maslo za telo vsebuje 100 % organsko arganovo olje, ki je znano po svojih obnavljalnih lastnostih in je odlično za vlaženje in zaščito zelo suhe kože. V kombinaciji s hranilnim karitejevim maslom pomaga pomiriti kožo in ji povrniti prožnost. Čebelji vosek v formuli poskrbi za izvirno teksturo »olja v maslu«, v kateri so združene edinstvene lastnosti organskega olja z razkošnostjo kreme. Telo ovije v dišavno tančico iz daljnih dežel, v kateri se prepletajo prefinjene cvetne in orientalske note. Izsušena koža je odžejana, na otip pa žametno mehka in prožna.

 

 

Certificirano organsko, ŠIPKOVO MASLO ZA TELO, 100 ml stane 19,90 €.
Certificirano organsko, ŠIPKOVO MASLO ZA TELO, 100 ml stane 19,90 €.

Melvitino novo Šipkovo maslo za telo je zasnovano s 100 % organskim šipkovim oljem, ki je izjemno bogato z alfa-linolensko kislino (omega-3) ter vitaminoma A in E, zato na kožo deluje zelo blagodejno. V kombinaciji s hranilnim karitejevim maslom pomiri in poživlja kožo ter ji pomaga povrniti prožnost. Čebelji vosek v formuli poskrbi za izvirno teksturo »olja v maslu«, v kateri so združene edinstvene lastnosti organskega olja z razkošnostjo kreme. Telo ovije v dišavno tančico, s svežimi, lahkotnimi, pudrastimi in cvetnimi notami. Suha koža je popolnoma navlažena; na otip pa žametno mehka in prožna.