Vroče barve za trendi ustnice

Kdo žaluje za poletjem? Pentlja zagotovo ne in že gleda v prihodnost ter nove trende. Ko se barvajo listi, se nam pogosto zdi, da nismo razpoloženi za ekstravaganten make-up. Za vas imamo super rešitev, naličite se zgolj s pudrom, rdečilom za lica in maskaro ter vašemu videzu dodajte pikico na i z zanimivo šminko. Vpadljiva barva šminke bo dvignila vaše razpoloženje in vam podarila dodatno samozavest! Predstavljamo vam najlepše trende za seksi ustnice v jesenskih dneh.

     V jeseni enostavno ne morete brez šminke!

Najbolj trendi rdečila jeseni. Foto: Getty
Najbolj trendi rdečila jeseni.
Foto: Getty

V poletnih dneh se nekatere izogibate rdečil za ustnice, ker te pri visokih temperaturah pogosto tečejo, sedaj, ko so se temperature spustile, to več ne bo problematično. To jesen so trendi dve vrsti rdečil za ustnice, vpadljiva rdečila v barvah jagodičevja in nevtralna rdečila.

Z vidika teksture so to jesen in zimo modna tako rdečila visokega sijaja kot rdečila mat videza. Rdečila v svinčnikih imajo to sezono majhen odmor in pridejo v poštev spet prihajajočo pomlad. Še posebej trendi so ustnice, ki so naličene brez ostrih kontur. Se pravi, da ni uporabljen svinčnik za obrobo, ki bi preprečeval ”razlivanje” šminke. Učinek je; da ustnice ne delujejo strogo, ampak ”casual” in ”cool”!

Zvezdnice ljubijo nežno roza rdečilo za ustnice. Foto: Getty
Zvezdnice ljubijo nežno roza rdečilo za ustnice.
Foto: Getty

Nežna rosé rdečila

Pravzaprav je rosé barva idealna izbira v pomladnih dneh, letos lahko nežno rosé rdečilo nosimo tudi jeseni. Rdečilo za ustnice v nežno rožnati barvi pristaja vsakemu tenu kože. V hipu nas naredi mladostno in sveže! Rosé trend je idealen, ko želite izgledati nežno, a hkrati zapeljivo.

Trendi vijolična rdečila

Vsako jesen znova so trendi ličila v vijoličnih barvah. To sezono so še posebej modna rdečila za ustnice v elegantnih odtenki zrele slive. Kdor želi biti še posebej moden, naj na ustnice nanesite vijolično rdečilo z bisernim sijajem.

Ženstvena temnordeča rdečila

Ustnice v barvi češnje in jagode so primerne za poletje. Zdaj uporabite temnejša rdečila, kot recimo šminko v opečnato rdeči ali bordo rdeči barvi. Pomembno: temno rdečilo bo še posebej ”cool”, če ima mat videz.

Sijaj na ustnicah je res čudovit. Foto: Getty
Sijaj na ustnicah je res čudovit.
Foto: Getty

Čudovit sijaj z glossom

Nimate želje nanašati rdečila na ustnice? Potem uporabite lip gloss, ki bo vaše ustnice ščitil pred izsušitvijo in jim hkrati podaril modni sijaj.

Ne glede na to, za katero rdečilo se odločite, uživajte v čudovitih jesenskih dneh!