Valovite obrvi?

Si pripravljena na novi lepotni videz, ki je preplavil Instagram in kljub svojemu skurilnemu izgledu iz ure v uro navduši več deklet? Predstavljan ti: valovitih obrvi… kaj vse si še ne bodo izmislili?!

Kreatorica tega nenavadnega videza je umetnica ličenja Jessica Brodersen, ki je pred nekaj tedni na svojem Instagram profilu predstavila svoje nenavadne obrvi. Skrivnost valov ni v puljenju obrvi ampak v spretnem ravnanju s svinčnikom za obrvi.

Waves pt 2🌊 Brows @anastasiabeverlyhills #dipbrow in dark brown Eyeshadow @morphebrushes #35b palette Liner @nyxcosmeticsnordics liquid liner in white + @stilacosmetics stay all day liner Lashes @lillylashes "delara" Inner corner @nyxcosmetics #prismaticeyeshadow in "mermaid" Glow @maccosmetics "nylon" eyeshadow Glitter @pinkelixercosmetics "confetti" glitter (JESS10 for 10% off – link in bio💛) Brushes @sigmabeauty F75, F25, E05, 3DHD precision brush @morphebrushes M441, M506 #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #abhbrows #norvina #morphe #morphebabe #morphegirl #morphebrushes #morphecosmetics #sigmabeauty #sigmabrushes #lillylashes #lillyghalichi #nyxcosmetics #nyx #maccosmetics #bbdaretoshare #itsmylookbook #undiscoveredmuaa #undiscoveredmua #undiscoveredmuas #undiscovered_muas

A post shared by JESSICA BRODERSEN (@instabeautybyjess) on

Do sedaj je se še je nekaj drugih umetnikov ličenja preizkusilo v tem nenavadnem slogu oblikovanja obrvi. Nekateri so zato dejansko posegli po pinceti in v svoje obrvi naredili ‘valove’ – zame, zelo vprašljivo dejanje, spet drugi so raje uporabili danes tako priljubljen Photoshop.

Sedaj še je prezgodaj, da bi ta beauty videz lahko poimenovali že novi lepotni trend, ampak sedaj si vsaj na tekočem, kaj se prede v glavah lepotnih navdušencev.