The Body Shop omejena kolekcija Cactus Blossom

Na začetku bi se želele zahvaliti  The Body Shop-u za zvrhan paketek novosti, ki jih smemo preizkusiti še preden se februarja pojavijo na prodajnih policah. Cactus Blossom je omejena kolekcija eksotičnega cvetno – sadnega vonja, ki je kot nalašč za prihajajoče materinski dan. Obogatena je z izvlečkom kaktusovega cveta iz  Maroka in sestavinami, ki so pridobljene s pravične trgovine iz celega sveta. Nič ne simbolizira ljubezni bolj kot kaktusov cvet. Je zaščitniški, močan, odporen, čudovit in poln presenečen.

 

S pomočjo Cactus Blossom gela za prhanje se bo tvoja kopalnica spremenila v pravo oazo. Tropski vonj, ki ni prav nič dominanten te bo razvajal pod prho, da boš sproščena stopila v nov dan.

 

Da bo koža še bolj mehka uporabi poživljajoč in izjemno svežim piling za telo Cactus Blossom. Formula je obogatena z izvlečkom kaktusovega cveta ter semeni malin. Zrna so izjemno majhna in na koži prijetna, kljub temu ne pretiravaj z uporabo – piling za telo uporabi max. 2x tedensko.

 

 

Po prhanju je čas za razvajanje in kaj je boljšega od bogatega Cactus Blossom masla za telo. 100% vegansko maslo za telo, ki med drugim vsebuje tudi karitejevim maslom kožo navlaži do 72-ur.

Maska za obraz iz naravnih vlaken Drops of Youth

Odslej boš tudi v The Body Shopu našla masko za obraz  v obliki robcev. Toda pozor izvrstna informacija(!) maska je izdelana iz naravnih vlaken in je v kompostu biorazgradljiva. Ikonska formula je obogatena z ekološkim babassu oljem iz pravičnega trgovanja iz Brazilje in tremi izvornimi rastlinskimi celicami: planike iz Italijanskih Alp, morskega koprca in obmorske možine.