Tako barvita je lahko jesen: Bvlgari Goldea, The Roman Night

Ne zgolj barvita, jesen je tudi neverjetno dišeča! Kar dokazuje nova Bvlgari Goldea, The Roman Night – dišava, ki je primerna za resnično nočno rimsko boginjo. Mogočno intenzivna… njen cvetno mošusni ciprski vonj je zapeljiv dodatek kolekciji Goldea. Bella Hadid, ki uteleša kraljico noči, je bila izbrana za muzo Goldee, The Roman Night prav zaradi svoje glamurozne očarljivosti.

Zgornje note

Okusna murva, črna potonika

Sadno – Lesketajoče – Zasvojljivo – Kiselkasto

Prijetne note, polne čudovito zrelih jagod, ki napolnijo srce s cvetno energijo.

Srednje note – Srce dišave

Cvetoči jasmin, absolut tuberoze

Cvetno – Pekoče – Kontrastno – Skrivnostno

Skrivnostno lepi nočni beli cvetovi dodajo svoj olfaktivni sijaj hipnotičnemu karakterju dišave.

Osnovne note

Črn mošus, pačulijevo srce, vetiver

Obdajajoče – Sijoče – Lesno – Čutno

Mošus, ovit v črne lesne arome, polne tekstur, oblikuje identiteto dišave in ji hkrati doda ženstveno moč in karizmo. Vznemirljivo srce pačulija se združuje z nežno privlačnostjo korenin vetiverja.

Cvetno mošusna ciprska uteleša veselje v vsej svoji polnosti, neomejeni in očarljivi, ki jo raznaša z zapeljivim, izredno čutnim srcem. Njeni očarljivo zasvojljivi cvetovi pripovedujejo zgodbo o neprespanem, zabavnem in divjem rimskem večeru, saj se njihove arome odpro polnočnemu nebu. Le-to je okrašeno s sadnim jasminom in cvetovi tuberoze ter poudarjeno z visokimi notami nežno zrelih, izredno okusnih jagod (murve). Osnovne note te mojstrovine razkrivajo ciprski karakter, ki se mu ni moč upreti in je sestavljen iz črnega mošusa in čudovito izčiščenega srca pačulija, ki ga krasi nežen dotik vetiverja.

Mojster parfumer Alberto Morillas na novo izumlja ciprsko skupino dišav – sicer eno izmed najbolj ikonskih v parfumeriji – združuje jo z lastno predstavo drznosti. Začenši z bistvenimi sestavinami njenega posebnega karakterja, jo je oblikoval v moderno, ultra-elegantno dišavo. Bvlgari s ponosom predstavlja novo cvetno-mošusno-ciprsko dišavo, ki odpira povsem novo sfero ženskega olfaktivnega vesolja.

Bergamotka, vrtnica in hrastov mah se pridružujejo tej ciprski umetnini, ki jo Alberto Morillas meša z drugimi znanimi sestavinami. Z dodajanjem sadne esence citrusa k barviti murvi dišavo prepoji z občutkom mladosti in privlačnosti. Hkrati se vrtnica spremeni v srce belih rož, ki so okrašene z bogatimi, svetlečimi intonacijami. Hrastov mah – sicer simbol čutnosti ciprskih dišav – zamenja mogočen črn mošus, ki nežno objame kožo in hkrati pričara neustavljivo čutnost. Z uporabo inovativnega postopka ekstrakcije je Mojster Parfumer uspel zadržati vse prvinske in intenzivne lastnosti pačulija.

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, napiši katera nota Bvlgari Goldee, The Roman Night ti je najbolj všeč , označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 09.10.2017,  do vključno nedelje 15.10.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo v roku 3 dni po izteku nagradne igre, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel Bvlgari Goldea, The Roman Night dišavo ki smo ga predstavili v omenjenem članku in številnih objavah na FB in IG strani Pentlja.si. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku in v samostojni objavi na FB strani Pentlja.si.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Danes 18.10.2017 je znana nagrajenka, druge nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger –
🍁🍂Tako barvita je lahko jesen🍂🍁. Nagrado prejme Mateja Lisjak, s komentarjem : ”Srednja nota – Srce dišave; Cvetoči jasmin, absolut tuberoze”. Gospodična Mateja, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🍁🍂