Sijoči lasje, kot jih imajo zvezdnice

Zvezdnice imajo zmeraj čudovite lase in vzrok za to (poleg odličnega frizerja) je pravilna nega. Vendar pa za sijoče lase ne potrebujete drage kozmetike, dovolj so samo sestavine, katere imate zagotovo doma in jih lahko uporabite namesto balzama.

To obožuje Miranda Kerr : limonin sok

Limona za izjemen lesk. Foto. wikimedia
Limona za izjemen lesk.
Foto. wikimedia

Potrebujete sok treh iztisnjenih limon, katerega pomešate s kozarcem tople vode. Mešanico nanesite na vlažne lase po šamponiranju in nežno vtrite v lase in lasišče. Dobro izperite!

Rezultat:  ob redni uporabi boste dekleta s svetlimi in svetlo rjavimi lasmi opazile rahlo posvetljene lase. Prav tako je ta mešanica odlična v boju proti poškodbam las in prhljaju.

To obožuje Jessica Alba: jabolčni kis

Jabolčni kis iz las odstrani vse trdovratne negovalne izdelke. Foto: gatty
Jabolčni kis iz las odstrani vse trdovratne negovalne izdelke. Foto: gatty

Skodelico napolnite z ¼ jabolčnega kisa, nato dodajte ¾ skodelice tople vode. Dobro premešajte in nanesite na vlažne lase po uporabi šampona. Mešanico dobro vtrite v lase in lasišče in pustite delovati cca. 3 minute, nato dobro izperite.

Rezultat: izpiranje las z mešanico iz jabolčnega kisa, odlično odstrani negovalne produkte z las, lasem podari neverjeten sijaj in vzpodbuja rast las.

To obožuje Catherine Zeta Jones: pivo

Temno pivo za navlažene in sijoče lase. Foto: gatty
Temno pivo za navlažene in sijoče lase.
Foto: gatty

Bodite prepričani, da je temperatura piva enaka sobni temperaturi. Nanesite pivo na vlažne lase po šamponiranju, dobro vtrite in izperite.

Rezultat: zagovorniki te nege prisegajo, da proteini in vitamini v temnem pivu lase napolnijo z vlago in jim podajo neverjeten sijaj. Pozor: dekleta z izredno suhimi lasmi se odpovejte tej metodi, saj lahko alkohol v pivu dodatno izsuši lase.

To obožuje Jessica Biel: kava

Kava je odlična za temnolaske. Foto: wikimedia
Kava je odlična za temnolaske.
Foto: wikimedia

Ta nega je še kako priljubljena pri temnolaskah. Skuhajte dve skodelici črne kave in pustite, da se ohladi. Kavi dodajte kozarec tople vode in mešanico nanesite  na lase, ter nežno vtrite.

Rezultat: ne samo, da poudari rjavo barvo (naravnih ali barvanih las), prav tako kava lasem podari sijaj in jih navlaži. Poleg vse nege, bodo vaši lasje s kavo neverjetno dišali.