SHISEIDO GINZA TOKYO predstavlja Synchro Skin Glow

Shiseidova nova tekoča podlaga Synchro Skin Glow Foundation se pridružuje liniji izdelkov Synchro Skin.

Inteligenten in nadvse sijoč tekoč puder z obiljem vlage se povsem sinhronizira s kožo, ki zasveti v zdravem, briljantnem sijaju.

Shiseido je ustvaril Synchro Skin Glow – najnovejši Synchro Skin izdlek z namenom ustvariti čudovito sanjsko lepo polt, brez nepravilnosti in ženske napolniti s samozavestjo, ki jo potrebujejo za vsakodnevno kljubovanje svetu.

Pametna podlaga združuje obilje vlage s sijajem, ki je zdrav in nepogrešljiv spremljevalec mladostno lepe kože. Synchro Skin Glow se prilagodi vsaki obliki obraza in vsakemu kožnemu tenu ter v sodelovanju s posameznimi kožnimi lastnostmi izboljšuje zdrav sijaj in vzdržuje optimalno stopnjo kožne vlažnosti.

Zagotavlja 8-urno vlaženje in ohranja občutek, videz popolne kože ves dan.

Popoln sijaj z Responsive Sensory Technology

Shiseido se zaveda dejstva, da zdrava koža, ki je videti čudovito ves dan, ni enostavno dosegljiva. Synchro Skin Glow formuliran z Responsive Sensory tehnologijo, zaradi katere se izdelek lahko prilagodi posamičnemu kožnemu tipu in stanju kože nasploh ter vam omogoča, da vaša koža znova postane čudovita. Polna vlage in zdravega sijaja.

Edinstvena tehnologija vlaženja in sijaja za popolno polt!

 Odslej na voljo še več barv. Shiseido je uspel ustvariti 16 različnih odtenkov in tako zadovoljil najširši krog uporabnikov, različnih kožnih tenov. Shiseido v resnici skrbi za ženske po vsem svetu.

SHISEIDO Synchro Skin Glow, Luminizing Fluid Foundation
Sijoča podlaga za brezhiben videz polti z ZF 20, cena cca. 50 €.
  1. Sinhronizacija s stanjem kože

Z uporabo posebnih praškov – Time Match Powderja in Glow Enhanching Powderja SG -Synchro Skin Glow optimizira svetlobo, saj se stanje kože spreminja tekom dneva. Tako lahko koža ohranja videz navlaženosti brez teksture, ki spominja na torto ali prekomerne suhosti kože.

  1. Sinhronizacija s tenom vaše kože

Transparent Correcting Polymer in Transparent Color Pigment EX sta dva pigmenta, ki izboljšata videz vseh kožnih tenov, prekrijeta nepravilnosti in na tak način dosežeta naraven, sijoč videz. Photo Smoothing Pearl je zasnovan tako, da fizično prekrije nepravilnosti kože npr. široke pore ali tanke obrazne linije ter svetlobo odbije tako, da doseže naravno sijoč in zdrav videz.

  1. Udobna in zanesljiva tekstura

Synchro Skin Glow je čudovite gladke teksture, ki spominja na serum; občutek nežnosti in lahkotnosti na koži. Koža se bo odlično počutila. Ves dan.

  1. Blagodejna nega – spodbudi vlaženje kože*

Izdelek vsebuje tehnologijo Super Bio-Moisture Network, arganovo olje in izvleček semena Yuzu, ki preprečujejo nastanek neenakomernega končnega videza, ki je posledica prekomerno izsušene kože. Izvleček divjega timijana deluje anti-oksidantno.*

Močan eliksir izvlečka semena Yuzu z vsakim nanosom spodbuja koži lastno sposobnost samo-vlaženja, tako da vzdržuje stanje okolja, v katerem se proizvaja koži lastna hialuronska kislina.

*in vitro testi

Besedilo in fotografije PR