Prihajajo Daisy Marc Jacobs KISS EDITIONS

Marc Jacobs je tokrat našel navdih v živahnih barvah svojih kolekcij, zato so dišave Daisy Marc Jacobs Kiss Editions bogate, igrive in dih jemajoče. Stekleničke so preoblečene v živo rožnate odtenke, ki osupnejo s čutnostjo in spomini na poljube.

Daisy Kiss in Daisy Eau So Fresh Kiss pokrovčka sijeta v transparentnih rožnatih odtenkih. Daisy Dream Kiss pa v nežno satenasto rožnatih odtenkih.

Tudi zunanje pakiranje je v tej harmoniji.  Globlja rožnata za  Daisy Kiss in Daisy Eau So Fresh Kiss  ter svetlejša satenasta rožnata za Daisy Dream Kiss. S podpisom marc-a jacobsa.  Dizajner stekleničk je nastal v sodelovanju Marc Jacobs in Coty Inc.

Poživljajoč šopek cvetja in sadja Daisy Kiss se odpre s slastnim pomelom in marelico, pomešanima s potoniko in vrtnico. Note cedrovine zaokrožijo dišavo.

Daisy Eau So Fresh Kiss je lahkotna in sijoča mešanica potonike,  češnjevega cveta in vrtničnih listov. Čutne note belega lesa in sandalovine dišavo zaključijo.

Daisy Dream Kiss je bleščeča kombinacija slastnega sadja in sončnih cvetlic.  Igriva in svetla s kančkom grejprfuta na začetku in svežino cvetja v sredini. Osnova je lesna, za popolno čutnost.

DAISY MARC JACOBS KISS EDITIONS BODO NA VOLJO NA SLOVENSKEM TRŽIŠČU MESECA MARCA 2017.

Besedilo in fotografije PR