Predstavljam Armani Code Cashmere

Armani Code je leta 2006 postal eden izmed neizogibnih simbolov zapeljevanja, danes pa je legendarni del dress codea, ki igro zapeljevanja privede na popolnoma novo raven. Armani Code raziskuje in odkriva vse vidike ženskega značaja: vsaki ženski ustreza drugačna dišava, vrsta tkanine, barva in kombinacija oblačil. Giorgio Armani je z Armani Code oblikoval ‚dišeča oblačila‘ za ženske: ročno izdelana, prefinjena in elegantna.

Predstavljamo Code Cashmere, nov dodatek k liniji dišav, ki jo je začela dišava Armani Code, ki ji je leta 2015 sledila dišava Code Satin. Te tri dišave so zasnovane kot tri stilske kompozicije, ki vsaka na svoj način interpretirajo bleščeč izvleček pomarančnega cveta. Skupaj s čutnimi odtenki gurmanskih in cvetlično-orientalskih not tvori nepozabno dišavno sled, ki šepeta neponovljive zgodbe o zapeljevanju.

ACF EDP CASHMERE Parfumska voda v spreju, 30 ml cena cca. 50 €
ACF EDP CASHMERE Parfumska voda v spreju, 50 ml cena cca. 71€
ACF EDP CASHMERE Parfumska voda v spreju 75 ml cena cca. 91€

Ženska dišava Armani Code Cashmere

Dišava Armani Code Cashmere, topla in prožna kot najmehkejša tkanina, prinaša bogato paleto kontrastov. Dišeča sled nezmotljivo odkriva bleščečo noto pomarančnega cveta, poudarjeno z jasminom sambacom. Je izjemno čutna in preprosto nepozabna ter se z notami popona in irisa prepleta v edinstven akord. Njena intenzivno vijolična barva, prežeta s svetlikajočo rožnato, izžareva skrivnostnost podobno kot živalski akordi usnja, antilop in kadilne bosvelije s primesmi cvetličnih not.

Armani Code Cashmere je najintenzivnejša dišava iz kolekcije Armani Code. Gre za ljubezensko zgodbo o zaupanju in udobju, ki jo skupaj pripovedujeta Dominique Ropion in Carlos Benaïm (IFF), prežeto s toplim akordom mandljevega mleka za resnično dišeč užitek.

Linija Armani Code, navdihnjena z nepozabno noto pomarančnega cveta, uteleša subtilno igro zapeljevanja, ples svetlobe in teme. Dišave, različne, a vendar prežete z istim prepoznavnim slogom – kot da se vonji prelivajo drug v drugega. Takšna je tudi ženska Giorgia Armanija – vsestranska, elegantna in edinstvena, je ženska, ki se znajde v vsaki situaciji in ki dišavo izbere v skladu s svojim osebnim slogom oblačenja.

Armani Code

Kombinacija pomarančnega cveta, prežetega z notami medu, jasmina sambaca in dragocenih vrst lesa, ki so jo ustvarili tvorci dišave Dominique Ropion, Carlos Benaïm in Olivier Polge, odkriva umirjeno in samozavestno žensko. Je drzna ter izžareva življenjsko radost in naravno čutnost. Njeno telo ovija obleka v priljubljeni Armanijevi barvi – modri. Njena privlačnost in karizmatična osebnost navdušujeta: to je preprosto ona. Njen vonj je prefinjen in skrbno izbran – tako kot obleka: izvleček ingverja akordu pomarančnega cveta in hruškinemu sorbetu doda pikantno noto, ovito v toplo sandalovino.

Armani Code Satin

Ta dišava je kot čuten dotik … kot intenzivno rdeča tkanina, ki spremlja vsak gib telesa. Sveti se in blešči kot nočna svetloba. Da bi to čarovnijo pretočil v dišavo, je Dominique Ropion poudaril lesk pomarančnega cveta s pomočjo izvlečka nerolija in absoluta jasmina sambaca. Armani Code Satin je dišeča zgodba o večerni zabavi, o veselem snidenju starih prijateljev. Ona se obleče v skladu z dobrim razpoloženjem in zapeljuje ob nalezljivem smehu. Noč postaja vedno bolj intenzivna: igri se pridruži pačuli, izvleček burbonske vanilje in absolut kakava postajata vedno bolj opojna in močna – enako kot želja, da se zabava nikoli ne konča.

 

Besedilo in fotografije PR