Poudarite svojo naravno lepoto

Najprej je treba poudariti, da smo vse naravno lepe!

Ličila so v pri vrsti tukaj, da z njimi zakrijemo majhne nepravilnosti in poudarimo predele obraza, ki so nam še posebej všeč (in prekrijemo tiste, ki so nam malo manj). Vendar obstajajo tudi takšni dnevi, ko se nam ne ljubi nanašati vseh teh ličil, kljub temu pa želimo biti čudovite.

Najpomembnejša je koža

Koža je najpomembnejša! Foto: gatty
Koža je najpomembnejša!
Foto: gatty

Ne glede na vsa ličila, ki jih nanesemo na obraz, ta izgledajo najlepše, če je koža pod njimi lepa in negovana. To pomeni, da je potrebno umiti obraz zjutraj, zvečer in po vsaki športni aktivnosti. Še posebej je pomembno odstraniti ličila pred spanjem. Zmeraj na obraz nanesite zaščitni faktor in nikoli ne pozabite na ustrezno vlaženje.

Uporabite lahko podlago

Najboljši namig, da poudarite naravno lepoto, je, da na obraz ne nanesete nobenega lepotnega produkta. Seveda je to pri večini nemogoče, saj si želimo izenačiti ten kože in prekriti majhne nepravilnosti. Kljub temu se odpovejte svoji matirni podlagi in raje posezite po lahkotnejših formulah.

Osvetljevalec vam bo podaril svež in naraven videz. Foto: gatty
Osvetljevalec vam bo podaril svež in naraven videz.
Foto: gatty

Uporabite kremni osvetljevalec

Osvetljevalci v vseh oblikah bodo vašemu obrazu dali svež in naraven videz, kljub temu pa vam priporočamo, da raje posežete po kremni različici. Ta se lepše spoji s kožo in deluje bolj naravno, kot osvetljevalci v prahu ali kamnu.

Minimalno maskare

Če ste se odločile, da si ustvarite izjemno naravni videz, ne pretiravajte s težkimi in temnimi trepalnicami. Na trepalnice nanesite le en sloj maskare, da odprete oči in ste videti bolj spočite. Prav tako lahko črno maskaro zamenjate z brezbarvno, tako bo naravni videz zagotovljen.

Nežne obrvi

Močno poudarjene obrvi so trend leta, kljub temu, pa boste s takšnimi obrvmi pretiravale. Ko želite poudariti svojo naravno lepoto, so nežno poudarjene obrvi najpomembnejše. Na obrvi nanesite le senčilo za obrvi in dobro zabrišite. Ker so obrvi okvir obraza, bodo te naredile svoje.