Poletnih spominov ne zbirajte na koži!

Kar naenkrat se pojavijo, na obrazu, na dekolteju, na rokah, tisti mali pigmentni madeži, ki te strašno motijo vsakič, ko jih pogledaš. Težava, s katero se v različnih življenjskih obdobjih sreča mnogo žensk. Enakomeren ten kože je gotovo pokazatelj zdravja in skrbne nege, zato pojav pigmentnih madežev ženskam povzroča veliko težav in nelagodja. Tudi tokrat lahko na pomoč priskoči rešitelj težav Eucerin, ta je v svojih laboratorijih razvil linijo Eucerin EVEN BRIGHTER, ki klinično dokazano pomaga v boju s pigmentnimi madeži.

Izpostavljenost soncu, hormonske spremembe, vnetje kože in brazgotine zaradi aken, delovanje ženskih spolnih hormonov, staranje kože, stanje po vnetjih in jemanju nekaterih zdravil lahko povzročijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija povzroči prekomerno proizvajanje melanina na določenih delih kože, ki zaradi presežnega rjavega pigmenta potemnijo. Na koži se pojavijo temne lise. Eucerin EVEN BRIGHTER se lahko s pigmentnimi madeži spopade v katerikoli fazi, tudi če pigmentni madeži še niso dobro vidni in hiperpigmentacija še ni popolnoma razvita. Pomaga pa tudi takrat, ko so pigmetni madeži že zelo izraziti.

Eucerin EVEN BRIGHTERKlinično je dokazano, da linija Eucerin EVEN BRIGHTER zmanjša izrazitost temnih madežev v 12 tednih in vam podari vidno bolj sijoč ten. Z redno uporabo so rezultati sčasoma še boljši. Linija vsebuje visoko koncentracijo B-resorcinola, ki zmanjša tvorbo melanina in odpravlja hiperpigmentacijo, obenem pa je dovolj nežen za vsakodnevno uporabo. Vlažilna dnevna krema pa bo vašo kožo zaščitila pred UVA in UVB sevanji in vsakodnevno ščitila vašo kožo pred dodatnimi škodljivimi vplivi sonca.