NECTAR SUPRÊME Kolekcija za celovito delovanje proti znakom staranja

Organska nega proti staranju kože slovi po tem, da ni učinkovita in senzorična oziroma je ponudba precej omejena. Melvita pa tudi na tem področju presega okvirje in z veseljem razkriva edinstveno pomlajevalno moč narave.

Nova kolekcija Nectar Suprême, ki v srcu nosi prvovrstno mešanico naravnih sestavin, je čisti odraz Melvitine strokovnosti. Inovativne in dokazano učinkovite formule, za katere je Melvita v Franciji vložila več patentov, združujejo poživljajoč nektar grozdnate raketice, obnavljalen in blažilen kompleks treh vrst ekološkega medu ter hranilen in vlažilen matični mleček. Skupaj z ostalimi aktivnimi sestavinami najvišje kakovosti zadostijo potrebam zrele kože: jo zgladijo, učvrstijo, navlažijo in naredijo bolj sijočo. Z vrhunskim kompleksom Nectar Suprême je Melvita uspela ustvariti inovativen organski »učinek retinola« − sestavine v kompleksu namreč delujejo v sinergiji in spodbujajo obnavljanje povrhnjice.

Inovativna pa je tudi tekstura nove Kreme za obraz Nectar Suprême. Melvita je ustvarila izjemno bogato formulo z ultralahko teksturo. Skrivnost njenega uspeha je v novi generaciji ekoloških aktivnih sestavin, pridobljenih iz čebeljega voska. Ob nanosu začutimo prijetno svežino kreme, ki se hitro vpije v kožo, za seboj pa ne pusti nič drugega kot komaj opazen sijoč negovalen film. Užitek ob uporabi omogoča tudi prefinjena ženstvena dišava, osnovana na belem cvetličnem šopku.

KREMA ZA NEGO OBRAZA NECTAR SUPRÊME, 50 ml stane 59 €.
KREMA ZA NEGO OBRAZA NECTAR SUPRÊME, 50 ml stane 59 €.

KREMA ZA NEGO OBRAZA NECTAR SUPRÊME

Melvita je svoj patentiran kompleks treh vrst ekološkega medu oplemenitila z dvema zakladoma iz narave: grozdnato raketico, cvetlico z obilico poživljajočega nektarja, in matičnim mlečkom, skrivnostjo dolgoživosti čebelje matice. Skupaj tvorijo vrhunski kompleks, ki pomaga razkriti mladost kože. Krema za nego obraza Nectar Suprême, ki jo bogati mešanica aktivnih sestavin s hranilnimi, vlažilnimi, gladilnimi in zaščitnimi lastnostmi, ovije obraz v vitalno svežino. Dovolj je že majhna količina te ultralahke svilnate kreme, da bo koža dan za dnem vidno bolj gladka, čvrstejša, navlažena in sijoča.

KREMA ZA NEGO KOŽE OKROG OČI IN USTNIC NECTAR SUPRÊME, 15 ml stane 48,80 €.
KREMA ZA NEGO KOŽE OKROG OČI IN USTNIC NECTAR SUPRÊME, 15 ml stane 48,80 €.

KREMA ZA NEGO KOŽE OKROG OČI IN USTNIC NECTAR SUPRÊME

Za pomoč pri glajenju gub in gubic okrog oči in ustnic je Melvita ustvarila vrhunski kompleks, ki je čisti odraz njene strokovnosti. Intenzivna formula vrhunskega kompleksa združuje poživljajoč nektar grozdnate raketice in hranilen matični mleček, ki sta dopolnjena z obnavljalnim kompleksom treh vrst ekološkega medu. Skupna moč teh sestavin pomaga navlažiti, nahraniti in napeti kožo, povrne pa ji tudi prožnost. Mešanico dodatno bogatijo aktivne sestave s hranilnimi, vlažilnimi, gladilnimi in zaščitnimi lastnostmi ter izvleček iz klorele za zmanjšanje zabuhlosti.

80 % uporabnic je potrdilo, da se koža okrog oči in ustnic zdi bolj gladka in obnovljena.*

*Uporabniški test na 30 ženskah v 28 dneh.