Naravna mila s pridihom tradicije

Naravna negovalna mleka za telo Le Couvent des Minimes so obogatena z izvlečki iz rastlin in zelišč,ki že stoletja slovijo po svojih koristnih lastnostih. Citronka in limona za poživljanje, sivka in akacija za pomirjanje ter med in karite za vlaženje – izbiro najljubše kombinacij eprepuščamo vam, prav vsaka od njih pa bo osrečila vašo kožo.

Poživljajoce mleko za telo Citronka in limona. Za 250 ml boste morali odšteti 18,80 €.
Poživljajoce mleko za telo Citronka in limona. Za 250 ml boste morali odšteti 18,80 €.

Poživljajoče mleko za telo Citronka in limona blagovne znamke Le Couvent des Minimes v negovalni formuli 308 združuje poživljajoče izvlečke iz citronke in limone z blažilnim oljem grozdnih pešk. Svežine polno mleko učinkovito navlaži kožo in poživi telo.

Pomirjajoce mleko za telo Sivka in akacija. Za  250 ml boste morali odšteti 18,80 €.
Pomirjajoce mleko za telo Sivka in akacija. Za 250 ml boste morali odšteti 18,80 €.

Pomirjajoče mleko za telo Sivka in akacija blagovne znamke Le Couvent des Minimes v negovalni formuli 210 združuje sproščajoče eterično olje prave sivke, mehčalen akacijev izvleček in blažilno olje grozdnih pešk, ki kožo skrbno nahrani in pomiri. Aromatična dišava sivke v vsakodnevni negovalni obred prinese košček neskončne modrine sivkinih polj.

Vlažilno mleko za telo Med in karite. Za 250 ml boste morali odšteti 18,80 €.
Vlažilno mleko za telo Med in karite. Za 250 ml boste morali odšteti 18,80 €.

Vlažilno mleko za telo Med in karite blagovne znamke Le Couvent des Minimes kožo neguje in razvaja z medeno sladkim dotikom. Naravna negovalna formula 105 združuje blažilno olje grozdnih pešk ter hranilen izvleček iz medu za navlaženo in pomirjeno kožo, učvrščevalno karitejevo mleko in čebelji vosek pa koži povrneta prožnost in mehkobo. Za kožo, zapeljivo kot sladki med.